Η τραγική αλλαγή της Αντζελίνα Τζολί μέσα σε 8 χρόνια (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Από την αρχή της καριέρας της ως την τελευταία της εμφάνιση, η Αντζελίνα Τζολί άλλαξε δραματικά.

Από τα τέλη της δεκαετίας του 90 τα χυμώδη χείλη της, το πλούσιο στήθος της και τα αμυγδαλωτά μάτια της είχαν ξετρελάνει το Χόλιγουντ. Χάρη σε αυτά τα ατού της η Τζολί ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία της Λάρα Κροφτ το 2001 στην ταινία «Tomb Raider» και θεωρήθηκε η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου.

Η ηθοποιός εκείνη την εποχή έγινε πλανητική σταρ και πολλαπλασιάζει τις εμφανίσεις της σε ταινίες που γίνονται επιτυχίες. Ενσαρκώνει μια γυναίκα αστυνομικό στο «Taking Lives», σε πράκτορα που κυνηγάει η CIA στο «Salt», μια ελεύθερη σκοπεύτρια στο «Wanted» και μια πληρωμένη δολοφόνο στο «Mr & Mrs Smith».

Η Τζολί ως το 2007:

Αλλά το 2007, ενώ ζει μια ευτυχισμένη ζωή με τον σύζυγό της Μπραντ Πιτ και τα παιδιά τους, η ζωή της ανατρέπεται.

Η Τζολί πέρασε πολύ δύσκολες ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της. Από εκείνη τη στιγμή αρχίζει να χάνει βάρος όπως παραδέχτηκε και η ίδια: «Πάντα ήμουν πολύ αδύνατη αλλά τη χρονιά που έχασα τη μητέρα μου, ήταν πολύ δύσκολα» δήλωσε. Η κάθοδος στην κόλαση αρχίζει και τα προβλήματα υγείας ξεκινούν. Εν πρώτοις μια διπλή μαστεκτομή το 2013 και στη συνέχεια αφαίρεση μήτρας δύο χρόνια αργότερα.

Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι η Τζολί υποφέρει και από άγνωστα αίτια. Η νεαρή σταρ είχε ήδη νοσηλευτεί πολλές φορές όταν ήταν νεότερη γιατί δεν έτρωγε αρκετά.

Οι πρόσφατες εμφανίσεις της σταρ στην πρεμιέρα της ταινίας της «Maléfique» ανησύχησαν ολόκληρο τον πλανήτη. Επίσης, η 40χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε πιο αδύνατη από ποτέ βγαίνοντας από ένα εστιατόριο στο Λονδίνο. Είχε κρύψει το σώμα της κάτω από ένα γκρι φόρεμα και ήταν η σκιά του εαυτού της: άδεια μάγουλα, εξαϋλωμένα χέρια και πόδια και μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια. Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα, η Αντζελίνα Τζολί ζυγίζει πλέον 35 κιλά για 1.69 ύψος.

Η Τζολί μετά το 2007:

Πηγή: iefimerida.gr