Πασίγνωστη star παντρεύεται πρώην τοξικομανή αυτό το καλοκαίρι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δείχνει απόλυτα ερωτευμένη και πανέτοιμη για το επόμενο βήμα στην σχέση της!

Ο Bryan Randall της έχει κλέψει την καρδιά και όπως φαίνεται σχεδιάζει υπό άκρα μυστικότητα τον γάμο της το τελευταίο διάστημα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του RadarOnline, η Η Sandra Bullock πήρε για τα καλά την απόφαση και σχεδιάζει τον γάμο της για τις 26 Ιουλίου, δηλαδή την ημέρα των γενεθλίων της. Πηγή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Sandra είναι τρελή για τον Bryan και θέλει να τον παντρευτεί αυτό το καλοκαίρι».

Οι δύο τους γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2015, όταν η ηθοποιός τον είχε προσλάβει για να φωτογραφίσει το πάρτι γενεθλίων του γιού της, Louis. Μάλιστα πλέον μένουν μαζί, καθώς η 49χρονη θεωρεί πως ο Bryan είναι αξιόλογη πατρική φιγούρα για τα δύο παιδιά της, που έχει αποκτήσει με υιοθεσία.

sandra bullock-bryan randall

Το παρελθόν του φωτογράφου και πρώην μοντέλου όμως, φαίνεται να προβληματίζει την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, καθώς υπήρξε τοξικομανής. Μάλιστα, την περίοδο που ήταν εξαρτημένος από ουσίες είχε φθάσει και σε δίκη λόγω ενός ποσού που χρωστούσε για τη διατροφή της κόρης του.

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν θα δούμε και πάλι νυφούλα την Sandra Bullock, μετα τον αποτυχημένο γάμο της με τον Jesse James, που τέλειωσε το 2010.

peoplegreece