Πασίγνωστος ηθοποιός παίζει… σε διπλό ταμπλό: Ιδού οι αποδείξεις! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Orlando Bloom, από τον περασμένο Ιανουάριο, διατηρεί σχέση με την Katy Perry και έχουν χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο hot ζευγάρια του Hollywood.

Φαίνεται βέβαια πως ο γνωστός ηθοποιός, αν και μόλις τέσσερις μήνες με την Katy, έχει αρχίσει να το παίζει διπλό ταμπλό.

Orlando Bloom

Το φως της δημοσιότητας είδαν κάποιες φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Οrlando να έχει έρθει αρκετά κοντά με μια φίλη από τα παλιά. Ο λόγος για την Selena Gomez που βρέθηκε σε club στο Las Vegas για να γιορτάσει με τις φίλες της το opening της περιοδείας της «Revival», ενώ στο ίδιο μαγαζί διασκέδαζε και ο ηθοποιός που είχε πάει σε ένα bachelor party.

Ο 39χρονος star με το που εντόπισε την Selena έσπευσε να πάει στον τραπέζι της και άρχισαν μεταξύ τους οι διαχυτικότητες. Οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά, καθώς το 2014 ο 39χρονος σταρ φέρεται να έριξε μπουνιά στον Justin Bieber, τότε σύντροφο της Selena, επειδή είχε παιχτεί κάτι με την Miranda Kerr, τότε σύζυγο του Orlando Bloom.

Εκ τότε οι φήμες για την δημιουργία σχέσης των δύο απατημένων φούντωναν, κάτι όμως που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε από κανένα μέτωπο.

Δείτε τις φωτογραφίες από το TMZ:

orlando bloom

orlando bloom1

orlando bloom

peoplegreece