Ξεφτίλισε όλο το Μανχάταν: Δείτε πώς εμφανίστηκε σε club της Νέας Υόρκης ο Σαουδάραβας πρίγκιπας! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο πάμπλουτος πρίγκιπας εμφανίστηκε με φαρδύ «παππουδίστικο» τζιν, σκουρόχρωμα πέδιλα, ένα αταίριαστο δερμάτινο μπουφάν και μια μαγκούρα…τσοπάνη

Με το φαρδύ «παππουδίστικο» τζιν του, τα σκουρόχρωμα πέδιλα, το αταίριαστο δερμάτινο μπουφάν και την μαγκούρα του τσοπάνη στο χέρι, σίγουρα ο άνδρας που έκανε την εμφάνισή του σε μια μοδάτη γειτονιά του Μανχάταν το βράδυ της Δευτέρας δεν μπορεί να θεωρηθεί ο κλασικός Νεοϋορκέζος clubber.

Παρ’ όλα αυτά, οι πόρτες των καλύτερων club άνοιγαν διάπλατα για τον ευτραφή κύριο με τις ασυνήθιστες στυλιστικές επιλογές, χωρίς δεύτερη κουβέντα…

Ο λόγος; Μα φυσικά τα αμύθητα πλούτη του, αφού πρόκειται για τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Αμπντούλ Αζίζ μπιν Φαχντ, του οποίου η περιουσία ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 10 δισ. δολάρια.

Ο 43χρονος μεγιστάνας, γιος του Φαχντ ιμπ Αμπντ Αλ-Αζίζ, ο οποίος υπήρξε βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας από το 1982 μέχρι τον θάνατό του, το 2005, αποφάσισε να απαρνηθεί την παραδοσιακή του κελεμπία, θέλοντας ίσως να επισκεφθεί… ινκόγκνιτο τα club της Νέας Υόρκης.

Ωστόσο, η εμφάνιση που επέλεξε για την έξοδό του στο «Μεγάλο Μήλο» πέρασε κάθε άλλο παρά απαρατήρητη, αφού κατέφθασε στα club της 10ης Λεωφόρου συνοδευόμενος από ένα «κονβόι» με 15 Mercedes-Benz και τους μπράβους του. Όπως είναι φυσικό, την άφιξή του 43χρονου playboy, που περνά το μεγαλύτερο μέρος του έτους ταξιδεύοντας ανά την υφήλιο και επιδεικνύοντας τον πλούτο του, κατέγραψαν οι παπαράτσι που του την είχαν… στημένη έξω από το κλαμπ, με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες του να κάνουν σήμερα τον γύρο του διαδικτύου συγκεντρώνοντας μάλλον αρνητικά σχόλια.

Ο πρίγκιπας συνοδευόμενος από δύο σωματοφύλακες – Nαι, είναι ο μεσαίος

2

fumara.gr