Ο 17χρονος γιος των Γαρμπή-Σχοινά τραγουδά για πρώτη φορά on stage! (BINTEO)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όλοι θυμόμαστε την αρχή της κοινής ζωής του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή, αφού παρακολουθήσαμε live την πρόταση γάμου του τραγουδιστή στην τραγουδίστρια στο αλησμόνητο πρωτοχρονιάτικο show της Ρούλας Κορομηλά.

Λίγο καιρό μετά, ο Διονύσης και η Καίτη απέκτησαν τον γιο τους Δημήτρη, με τον οποίο ο Σχοινάς τραγούδησε μαζί το «Είμαι ακόμα παιδί» κι έτσι μάθαμε πως ο μικρός κληρονόμησε την αγάπη των γονιών του για το τραγούδι!

Τι κάνει, όμως, σήμερα ο Δημήτρης; Μεγάλωσε, έγινε 17 χρόνων και όπως είδαμε στο facebook ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή, στην τελευταία εμφάνιση του Διονύση Σχοινά και τραγούδησαν μαζί! «Τι θα γίνει ο δικός μου ο γιος; Γιατρός; Αφού σε στούντιο μεγάλωσε!», είπε γελώντας ο Διονύσης Σχοινάς και ο Δημήτρης ερμήνευσε το «Λάθος» της Καίτης Γαρμπή!

Αλλά δεν έμεινε εκεί! Αμέσως μετά, πατέρας και γιος ερμήνευσαν μαζί του ντουέτο τους «Είμαι ακόμα παιδί».

Δείτε το βίντεο ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

marymary

[iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstefania.stavridi.5%2Fvideos%2Fvb.757703158%2F10154252576453159%2F%3Ftype%3D3&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true" ]