Πώς αποζημίωσε η Μαντόνα τη 17χρονη Ελληνίδα που ξεγύμνωσε επί σκηνής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στα μέσα Μαρτίου, η βασίλισσα της ποπ προκάλεσε για άλλη μία φορά σάλο όταν, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας της στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, έγδυσε κυριολεκτικά πάνω στη σκηνή μια 17χρονη Ελληνοαυστραλέζα, κάνοντας της μάλιστα και εντελώς ανάρμοστα σεξουαλικά σχόλια. 

Η νεαρή Ζόζεφιν Γεωργίου έγινε το πρόσωπο της ημέρας και η Μαντόνα αποφάσισε να την αποζημιώσει (ή να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο). Έτσι κάλεσε την κοπέλα στην συναυλία της στο Σίδνεϋ και της έκλεισε δωμάτιο σε ένα από τα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία της πόλης.

Φυσικά, η Ζοζεφίν είχε "πρώτο τραπέζι πίστα" στη συναυλία, σε απόσταση αναπνοής από την σκηνή, ώστε η Μαντόνα να την εντοπίσει αμέσως. 

Έτσι, όταν ήρθε η στιγμή, η βασίλισσα της ποπ έστρεψε και πάλι τους προβολείς επάνω στην κοπέλα και , κρατώντας μία ανθοδέσμη με λευκά λουλούδια, της είπε: «Γλυκιά μου Ζόζεφιν, πόσο χαίρομαι που σε ξαναβλέπω!».

Στη συνέχεια γύρισε την πλάτη, πέταξε την ανθοδέσμη και ζήτησε από την νεαρή κοπέλα να… την παντρευτεί!!!!

Ο σάλος έγινε, η συναυλία είχε επιτυχία, η Ζοζεφίν γύρισε σπίτι της ευτυχισμένη με τα λουλούδια και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. 

Πηγή: news.gr