ΓΝΩΣΤΗ ηθοποιός και τραγουδίστρια πριν κάνουν δεσμό είχαν σχέση με τον ίδιο διάσημο άντρα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τελικά έχουν πολλά... κοινά μεταξύ τους!

«Πολύ, πολύ ερωτευμένη» δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε το «W magazine» η νέα σύντροφος της Κρίστεν Στιούαρτ, Στέφανι Σοκολίνσκι, γνωστή ως Σόκο, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη σχέση της με την διάσημη ηθοποιό.

Hot: ΓΝΩΣΤΗ ηθοποιός και τραγουδίστρια πριν κάνουν δεσμό είχαν σχέση με τον ίδιο διάσημο άντρα!

H 25χρονη πρωταγωνίστρια του «Twilight» μετά το χωρισμό της με την κολλητή της Αλίσια Καρτζιλ βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της 30χρονης Γαλλίδας μουσικού, ενώ ο φωτογραφικός φακός τις έχει «τσακώσει» ουκ ολίγες φορές το τελευταίο διάστημα σε τρυφερά ενσταντανέ, πότε στους δρόμους του Παρισιού και πότε του Λος Άντζελες.

spl1248303_006.jpg

spl1248881_020.jpg

Βλέπετε, η Στιούαρτ και η Σόκο έχουν πολλά κοινά, αφού και οι δύο είχαν μια… περιπέτεια με τον Ρόμπερτ Πάτινσον!

spl463378_001.jpg

Σύμφωνα με το «Us Weekly», σε μια συνέντευξη που είχε δώσει τον Μάρτιο του 2015 σε μουσικό blog, είχε εξομολογηθεί πως είχε βγει ραντεβού στα τυφλά με τον χολιγουντιανό σταρ την περίοδο που μετακόμισε από το Σιάτλ στο Λος Άντζελες.

Αν και δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάτινσον ήταν το αγόρι της νυν συντρόφου της, Κρίστεν Στιούαρτ, για πολύ καιρό!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Τwilight» και ήταν ζευγάρι από το 2008 έως το 2012. Χώρισαν μετά το… κέρατο που του έριξε η 25χρονη ηθοποιός, αφού έκανε παράνομο δεσμό με τον παντρεμένο σκηνοθέτη της ταινίας «Snow White and the Huntsman» στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Η συνέχεια σε όλους γνωστή. Η Στιούαρτ το… γύρισε, ενώ ο Πάτινσον από τον Σεπτέμβριο του 2014 έχει σχέση με την τραγουδίστρια FKW Twigs.

star