ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ: Διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ με καταγωγή από την Αλβανία!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια βόλτα στο Instagram της Έλενα Όρα, αδελφής της Ρίτα, ήταν άκρως αποκαλυπτική καθώς μας φανέρωσε τις άγνωστες ρίζες ενός πασίγνωστου ηθοποιού, με οικογενειακή «παράδοση» στη σόουμπιζ.

Όχι ότι το έκρυβε ο άνθρωπος, καθότι αν κάποιος ψάξει το όνομά του στη wikipedia θα τη συλλέξει την πληροφορία. Εμείς όμως -όπως σίγουρα και η συντρηπτική πλειοψηφία από εσάς- τον είχαμε για Ιταλό. Κι όμως… η καταγωγή αυτού του 61χρονου σταρ είναι από την Αλβανία ενώ και οι δυο του γονείς είχαν ελληνικό επίθετο.

Ο λόγος για τον Τζιμ Μπελούσι (Jim Belushi), αδελφό του αδικοχαμένου Τζον (κάτω μαζί με τον Νταν Άκροϊντ, με τον οποίο υπήρξαν οι θρυλικοί Blues Brothers).

Μητέρα του η Αγνή Δημητρίου (Σαμαρά), κόρη του Αλβανών μεναταστών της Νότιας Αλβανίας -ή της Βόρειας Ηπείρου;;;- και πατέρας του ο Αδάμ Αναστός Μπελούσι, επίσης Αλβανός μετανάστης.

Την είδηση αλιεύσαμε μέσα από το Instagram της μεγαλύτερης αδελφής της Ρίτα Όρα, Έλενα, η οποία καμαρώνει δημοσίως για τον συντοπίτη της.

Τα κορίτσια είναι από την Πρίστινα στο Κόσοβο, παρεμπιπτόντως.

«Αλβανό Θρύλο» αποκαλεί τον Μπελούσι η Έλενα, τονίζοντας πόσο περήφανη την κάνει…»Όπου και να πάμε, εμείς οι Αλβανοί υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο», συνεχίζει…