Η κόρη της γύρισε από το σχολείο μες τα αίματα και γεμάτη μελανιές. Αυτό όμως που σόκαρε την μητέρα είναι ότι…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μία κοπέλα σε σχολείο της Alabama φέρεται να επιτέθηκε σε ένα 9χρονο κορίτσι και να την άφησε με διάσειση, δύο μαυρισμένα μάτια και ένα πρόσωπο γεμάτο μελανιές. Οι δάσκαλοι επέμεναν πως το κορίτσι απλέ έπεσε και πως δεν υπήρχε κάτι πέρα απ’αυτό.

Η μητέρα της, Kelly Turpin δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στις 3 Φεβρουαρίου από το σχολείο της κόρης της στο οποίο της έλεγαν πως έπρεπε να έρθει να την πάρει.

Ωστόσο, όταν έφτασε στο σχολείο, η κόρη της, Lanny, της είπε πως δεν είχε πέσει αλλά στην πραγματικότητα της είχε επιτεθεί μία συμμαθήτριά της. Ενώ πήγαινε για μάθημα με τις φίλες της, ένα άλλο κορίτσι την άρπαξε και πήδηξε πάνω της. H Lanny έπεσε κάτω και χτύπησε το κεφάλι της σε ένα στύλο, παθαίνοντας διάσειση.

Η κοπέλα αυτή δεν ήθελε η Lanny να έχει καμία φίλη. Μετά την επίθεση, της ζήτησε να μην μιλήσει πουθενά, λέγοντας: “Συγνώμη. Μην πεις σε  κανέναν αυτό που σου έκανα.”

Παρόλο που η Lanny μίλησε για την πραγματική φύση του τραυματισμού της, η νοσοκόμα του σχολείου είχε μία διαφορετική ιστορία και αποκάλεσε “ατύχημα” το μελανιασμένο της πρόσωπο.

«Η νοσοκόμα άρχισε να μου λέει πως η κόρη μου έπεσε και χτύπησε αλλά η κόρη μου είπε: “Όχι μαμά, δεν ήταν ατύχημα.” »

Η Turpin μετέφερε την κόρη της στο τοπικό νοσοκομείο και το κορίτσι έκανε αμέσως αξονική. Ενώ θα γίνει πλήρως καλά, η μητέρα της δεν θέλει να ξεχαστεί η ιστορία της.

Σε φωτογραφίες που ανεβάζει κάθε μέρα στο διαδίκτυο, η Turpin έγραψε πως η κόρη της “φερόταν ευγενικά σε ένα παιδί με νοητική καθυστέρηση και αυτό δεν άρεσε στην άλλη κοπέλα.”

Όταν ρώτησε τον διευθυντή για την τιμωρία της άλλης κοπέλας, είπε πως θα της έδινε δύο μέρες αποβολή… αλλά τελικά δεν την τιμώρησαν καθόλου.

Αυτό δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, σύμφωνα με την Turpin.

“Υπάρχουν και άλλες μητέρες στην ίδια θέση. Το έχω περάσει ξανά και με το μεγαλύτερο παιδί μου. Τίποτα δεν έχει αλλάξει από όταν πηγαίναμε εμείς σχολείο. Απλά θέλω το σχολείο να γίνει πιο ασφαλές για τα παιδιά μου.”

Σκέφτεται να ξεκινήσει στην κόρη της μαθήματα στο σπίτι γιατί πιστεύει πως το σχολείο δεν πρόκειται να κάνει κάτι για να σταματήσει το bullying.

“Μας συμβούλεψαν να μην σχολιάσουμε την κατάσταση γιατί η οικογένεια μιλάει με δικηγόρο. Όπως πάντα, θα επιληφθούμε του θέματος και θα ακολουθήσουμε τον κανονισμό. Στόχος μας είναι να προλαμβάνουμε τέτοια περιστατικά και να σιγουρεύουμε πως οι μαθητές νιώθουν αρκετά άνετα να μιλήσουν μαζί μας για τα προβλήματά τους,”δήλωσε ο Διευθυντής του σχολείου.