ΣΟΚ: Μάχη για τη ζωή της δίνει πρώην Μις Ιταλία μετά από την επίθεση με οξύ που δέχτηκε από τον φίλο της, επειδή…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μάχη για τη ζωή της δίνει μια Ιταλίδα καλλονή μετά από την επίθεση με οξύ που δέχτηκε από τον φίλο της, επειδή τον χώρισε

Η πρώην Μις Ιταλίας Gessica Notaro κινδυνεύει να χάσει την όρασή της μετά από την επίθεση που δέχτηκε από τον φίλο της, ο οποίος δεν μπορούσε να δεχτεί τον χωρισμό τους.



Η καλλονή θα πρέπει να υποβληθεί σε σειρά εγχειρήσεων προκειμένου να ανακτήσει μέρος του κατεστραμμένου προσώπου της, ενώ οι γιατροί εκφράζουν την ανησυχία τους ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνει τυφλή.



Η Gessica Notaro, που έχει εργαστεί στην ιταλική τηλεόραση και ως εκπαιδεύτρια θαλάσσιων λεόντων, είχε χωρίσει από τον πρώην σύντροφό της το καλοκαίρι, βάζοντας τέλος σε μια σχέση 2 ετών.

Ο πρώην φίλος της, Jorge Edson Tavares δεν μπορούσε να αποδεχτεί τον χωρισμό του από την καλλονή και την παρενοχλούσε τους τελευταίους μήνες, απειλώντας την ακόμη και για την ίδια της τη ζωή. Μάλιστα, το πρώην μοντέλο είχε απευθυνθεί στις Αρχές, που με τη σειρά τους είχαν εκδώσει περιοριστικά μέτρα σε βάρος του bodyguard να πλησιάζει την ίδια, αλλά και το σπίτι της.



Την υπόθεση ερευνά τη αστυνομία του Ρίμινι, περιοχή στην οποία κατοικούσε η 28χρονη, και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής ο Tavares την περίμενε κάτω από το σπίτι της και της επιτέθηκε με οξύ.

Παρόλα αυτά, ο δράστης δηλώνει αθώος και πως είχε πολύ καιρό να δει την Ιταλίδα καλλονή, ωστόσο όλα τα στοιχεία οδηγούν σ’ εκείνον.



Ο διευθυντής του νοσοκομείου, στο οποίο νοσηλεύεται η Gessica Notaro δήλωσε στα ιταλικά ΜΜΕ πως “Δεν κινδυνεύει η ζωή της αλλά έχει τραυματιστεί βαριά. Θα γνωρίζουμε την έκταση της ζημιάς σε λίγες μέρες.”