ΑΕΡΟΠΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Η προφητική δήλωση του προπονητή πριν πέσει το αεροπλάνο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η παραμυθένια ιστορία της βραζιλιάνικης Chapecoense που από μικρή ποδοσφαιρική ομάδα μετατράπηκε σε σύμβολο για την χώρα, διεκόπη βίαια όταν το αεροσκάφος της εταιρίας Lamia συνετρίβη στο Ριονέγκρο της Κολομβίας, σκορπώντας το θάνατο σε συνολικά 76 ανθρώπους.

ae01.jpg

Πρόκειται για μία αεροπορική τραγωδία που έχει σοκάρει και έχει βυθίσει σε πένθος την παγκόσμια κοινότητα, ενώ για θαύμα μιλούν όλοι καθώς 5 άνθρωποι ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια του αεροσκάφους ζωντανοί.

Αρχικά, όσοι κατάφεραν να επιζήσουν από τη συντριβή ήταν έξι, αλλά λίγες ώρες αργότερα και ενώ μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής, ο ποδοσφαιριστής Μάρκος Ντανίλο εξέπνευσε.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση των υπόλοιπων επιζώντων, δηλαδή του Έλιο Ερμίτο Ζαμπιέρ Νέτο, του Τζάκσον Φόλμαν, του δημοσιογράφου Ράφαελ Χένζελ και της Χιμένα Σουάρεζ, ενώ εκείνη του Αλαν Ρούσελ κρίνεται σταθερή.

ae02.jpg

Την ίδια ώρα το φως της δημοσιότητας έχουν δει νέες ανατριχιαστικές πληροφορίες για την αεροπορική τραγωδία. Πολύ άσχημο ήταν το παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον τεχνικό της ομάδας. Ο Κάιο Τζούνιορ, λίγες μέρες πριν πεθάνει, όταν η ομάδα του εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό του Copa Sudamericana στις 24 Νοεμβρίου είχε πει: «Εάν πέθαινα σήμερα, θα πέθαινα ευτυχισμένος».

Μία δήλωση που τότε είχε περάσει σχεδόν αδιάφορη, ωστόσο, μετά την τραγική εξέλιξη που είχε το… ταξίδι προκαλεί ανατριχίλα ενώ πολλοί την χαρακτηρίζουν προφητική.

291116102537_7822.jpg

Αυτό που όμως κάνει και τον πιο σκληρό να λυγίσει και να πιστέψει ότι ήταν μοιραίο όλο αυτό είναι το γεγονός πως η ομάδα άλλαξε αεροπλάνο την τελευταία στιγμή. Η ομάδα είχε ζητήσει να ταξιδέψει με πτήση τσάρτερ ωστόσο, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Βραζιλίας της αρνήθηκε το αίτημα.

291116102535_5950.jpg

Ο πρόεδρος της ομάδας, Πλίνιο Νταβίντ ντε Νες Φίγιο, ο οποίος επρόκειτο να ταξιδέψει με το ίδιο αεροσκάφος, αλλά άλλαξε την πτήση του λίγες ώρες πριν το ταξίδι, εξέφρασε την οδύνη του για το θάνατο των ποδοσφαιριστών και μίλησε για τη στενή σχέση που διατηρούσαν όλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Σοκάρει η φωτογραφία των ποδοσφαιριστών μπροστά από το μοιραίο αεροσκάφος

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Βρέθηκε στα συντρίμμια και έκτος επιζών

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Η Σαπεκοένσε άλλαξε αεροπλάνο την τελευταία στιγμή