Φρίκη! Βίασε τις ανήλικες κόρες του, τον σκύλο και τις κότες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φρίκη προκαλεί η είδηση πως ένας άντρας στην Αδελαϊδα της Αυστραλίας βίασε τις δυο ανήλικες κόρες του, τον σκύλο αλλά και τι κότες της οικογένειας!

Ο 20χρονος ομολόγησε ενώπιον δικαστηρίου πως βίασε την κόρη του καθώς και τη κόρη της γυναίκας του, ενώ παραδέχθηκε πως κακοποίησε τον σκύλο και τις κότες που είχαν στο σπίτι. Η θετή του κόρη ήταν ηλικίας 9 με 11 ετών και η κόρη του μόλις 3 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ABC ο άντρας αρχικά εξομολογήθηκε τις φριχτές του πράξεις στη γυναίκα του και στη συνέχεια στην αστυνομία, με τον άντρα να δηλώνει ένοχος στις κατηγορίες της κτηνοβασίας και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου που του απαγγελθήκαν.

«Αφύσικο, αποτρόπαιο και ενοχλητικό» με αυτές τις λέξεις περιέγραψε ο δικαστής τις πράξεις του 20χρονου, ωστόσο αναγνώρισε το γεγονός πως ο δράστης ομολόγησε τα εγκλήματά του.

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως ο νεαρός είχε και στο παρελθόν σεξουαλικές επαφές με σκυλιά καθώς και πως είχε υπάρξει και ο ίδιος θύμα κακοποίησης αλλά αναζητούσε θεραπεία. Ο άντρας καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλακή.