Ο Denzel Washington προσπάθησε να στραγγαλίσει την… Aretha Franklin!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η αυθόρμητη αντίδραση των περισσότερων από εμάς όταν διαβάζουμε μια είδηση στην οποία πρωταγωνιστεί κάποιος συνονόματος ενός σταρ είναι να γελάσουμε, ακόμα κι όταν πρόκειται για μια δυσάρεστη υπόθεση που αφορά σε κάποιο βίαιο περιστατικό.

Τι συμβαίνει όμως όταν σε ένα τέτοιο περιστατικό εμπλέκονται δύο άτομα που φέρουν το ίδιο όνομα με celebrities, οι οποίοι μάλιστα γνωρίζονται στην πραγματική ζωή; Μα φυσικά μια είδηση που γίνεται... viral.

Την περασμένη εβδομάδα ένα δικαστήριο στη Νέα Υόρκη κλήθηκε να εκδικάσει την υπόθεση ενός γιου που επιχείρησε να στραγγαλίσει την μητέρα του μετά από έντονο διαπληκτισμό, ευτυχώς σταματώντας έγκαιρα προτού τα καταφέρει. H επίθεση έλαβε χώρα στο Άπερ Γουέστ Σάιντ του Μανχάταν, μετά από «παράνομη είσοδο» του νεαρού στο σπίτι της μητέρας του, με την οποία έχουν ιδιαίτερα κακές σχέσεις.

Αφού συνήλθε από την επίθεση του γιου της, ο οποίος είχε φτάσει στο σημείο να επιχειρήσει να την στραγγαλίσει, η 52χρονη μητέρα κάλεσε την αστυνομία.

Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της Νεοϋορκέζας, συνέλαβαν τον νεαρό και ρώτησαν το όνομα εκείνου και της μητέρας του, έμειναν εμβρόντητοι: Τα δύο άτομα του συστήθηκαν ως Denzel Washington και Aretha Franklin, χρησιμοποιώντας τα ονόματά δύο από των διασημότερων αφροαμερικανών της αμερικής καλλιτεχνικής σκηνής.

Ο Denzel Washington και η Aretha Franklin πριν από 3 χρόνια

Αρχικά οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν τα δύο άτομα με δυσπιστία, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για μια κακόγουστη φάρσα, ωστόσο σύντομα κατάφεραν να επιβεβαιώσουν ότι αυτά ήταν όντως τα αληθινά ονόματα των εμπλεκομένων στην επίθεση.

Αυτό πάντως που καθιστά την σύμπτωση ακόμα πιο παράξενη, είναι η στενή φιλική σχέση που μοιράζεται ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός με τη Βασίλισσα της Σόουλ. Ο πρωταγωνιστής αρκετών blockbuster ταινιών είχε μάλιστα βοηθήσει την ταλαντούχα τραγουδίστρια να οργανώσει τη γιορτή για τα 72α γενέθλιά της, πριν από τρία χρόνια στην ίδια πόλη.