Το ξέσπασμα της αδελφής του Μπεν: «Δεν θέλω…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπορεί στην Κω οι έρευνες για τον μικρό Μπεν να συνεχίζονται, με αρκετά απρόοπτα και εμπόδια, ωστόσο πίσω στην Αγγλία οι δικοί του άνθρωποι ζουν τον δικό τους γολγοθά.

Μετά τη μητέρα του Μπεν, που δήλωσε πως «προσπαθεί να μείνει δυνατή» μετά τις αποδείξεις αποσύνθεσης στο οικόπεδο όπου διεξάγονται οι έρευνες, σήμερα το πρωί μίλησε για το ίδιο θέμα -σε εκπομπή της τηλεόρασης- η αδερφή του, Λεϊάνα Νίνταμ.

Η 22χρονη Λεϊάνα, που δεν είχε γεννηθεί όταν χάθηκε ο Μπεν, τον Ιούλιο του 1991, δήλωσε στην εκπομπή «Good Morning Britain» του ITV ότι νιώθει πολύ κοντά της.

«Είναι παράξενο συναίσθημα. Εχω έναν αδερφό, που δεν είναι εδώ, που δεν τον γνώρισα ποτέ, αλλά νιώθω τόσο κοντά του. Τον σκέφτομαι κάθε μέρα και αναρωτιέμαι πού είναι. Θα με "σταυρώσει" αν τον βρουν εκεί. Εχω δώσει όλη τη ζωή μου στην αναζήτηση του Μπεν. Ολη μου η ζωή έχει μπει στην αναμονή», είπε.

Και συνέχισε: «Το ένα και μοναδικό μου όνειρο είναι να βρεθεί ο Μπεν, για τη μαμά μου. Αισθάνομαι, κατά κάποιο τρόπο, ότι της το χρωστάω. Είμαι η κόρη της και της λείπε πολύ ο γιος της, θέλει τον γιο της. Κανείς μας δεν θέλει να πιστέψει πως θα βρουν κάτι εκεί (σ.σ.: στο οικόπεδο που γίνονται οι έρευνες), γιατί θα είναι 25 χρόνια αγώνα και πόνου που θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει πριν από 25 χρόνια. Είμαστε εξαντλημένοι. Δεν ξέρω αν μας έχει μείνει κάτι άλλο να δώσουμε».

«Είμαστε μια οικογένεια που πάντα ζούσε με την ελπίδα. Τι θα κάνουμε αν χαθεί αυτή η ελπίδα; Πώς θα συνεχίσουμε όταν δεν θα έχει μείνει τίποτα πια;», κατέληξε, συγκινημένη, η αδερφή του Μπεν.