Θυμάστε την γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο; Αυτό που δηλώνει σήμερα, θα σας σοκάρει!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πολλές ερωτήσεις από καθαρή περιέργεια έγιναν όταν η Chelsea Charms έδωσε συνέντευξη σχετικά με το στήθoς της. Φορώντας ένα 164XXX μέγεθος στηθόδεσμου, είναι υπερήφανη που διεκδικεί το τίτλο ως η γυναίκα με τα μεγαλύτερα στήθη στον κόσμο.

Αν και χρειάστηκε τρεις επεμβάσεις για να φτάσει στο μέγεθος όπου είναι τώρα, το περίεργο είναι το υλικό που χρησιμοποιήθηκε για να ενισχύσει τόσο πολύ το στήθος της.

Οι άνθρωποι στο σούπερ μάρκετ συχνά αναρωτιούνται πόσο βαριά είναι και οι δημοσιογράφοι που πήραν την συνέντευξη έφεραν στο πλατό 4 μεγάλα καρπούζια ως επίδειξη: «Πάρτε μια τσάντα και βάλτε 2 καρπούζια μεγάλου μεγέθους μέσα… και αυτό είναι το βάρος του ενός από τα στήθh της!»

Έτσι φυσικά πολλοί αναρωτιούνται με ανησυχία αν αυτό έχει δημιουργήσει προβλήματα στην πλάτη της. Εξηγεί πως κάνει ασκήσεις για να την βοηθήσουν με το βάρος και δεν έχει ακόμα κάποιο πρόβλημα. Η ίδια μάλιστα εξομολογήθηκε πως πάντα ήθελε να έχει μεγάλο στhθος, αλλά στο μέγεθος που έχουν φτάσει, συνέβη από μόνο του.

Στο γuμνάσιο η Chelsea φορούσε μέγεθος D, αλλά με τα χρόνια έφτασε σε αυτό που είναι σήμερα και για τώρα δεν θέλει να το αλλάξει.

[g_youtube v="TUEkwrK9R3M"]

athensmagazine.gr