Το παιδί «της έφυγε» στην είσοδο του μαιευτηρίου! (BINTEO)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Τζέσικα Στάμπινς από τη Βρετανία βρισκόταν στην είσοδο του μαιευτηρίου που πήγε για να γεννήσει ενώ ο σύζυγός της έψαχνε θέση στο πάρκινγκ - Διαβάστε γιατί η επίτοκος δεν χρειάστηκε τελικά την βοήθεια του μαιευτήρα της

Εμβρόντητοι έμειναν οι παρουσιαστές της πρωινής βρετανικής εκπομπής «Good Morning Britain» με την απίστευτη ιστορία της Τζέσικα Στάμπινς, από την πόλη Σκάνθορπ στο βόρειο Λινκονσάιρ. Η γυναίκα και ο σύζυγός της Τομ πήγαιναν στο νοσοκομείο της πόλης καθώς η νεαρή γυναίκα, που ήταν έγκυος στο μήνα της, αισθανόταν ότι θα γεννήσει.

Καθώς ο Τομ Στάμπινς οδήγησε το αυτοκίνητό του έξω από το μαιευτήριο, άφησε στην είσοδο την σύζυγό του και κατευθύνθηκε στο πάρκινγκ για να βρει θέση για το όχημα. Μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, η νεαρή γυναίκα ένιωσε έντονους πόνους, «διπλώθηκε στα δύο», ακούμπησε στην πόρτα της εισόδου του κτηρίου και χωρίς να χρειαστεί να καθίσει στο δάπεδο, όρθια, έφερε μόνη της στον κόσμο την μικρή Λούσι!

Οι κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου κατέγραψαν καρέ - καρέ το σπάνιο περιστατικό, που είχε αίσιο τέλος, καθώς η μητέρα και το νεογέννητο δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα στην υγεία τους. Η νεαρή μητέρα καθώς έφερνε στον κόσμο την κόρη της ακούστηκε να φωνάζει: «Είναι κορίτσι, είναι κορίτσι, συγγνώμη, συγγνώμη».

Γιατί όμως ζητούσε συγγνώμη και από ποιον; Όπως αποκάλυψε ο κρεοπώλης σύζυγός της στην βρετανική εκπομπή και στους έκπληκτους παρουσιαστές, Ben Shephard και Kate Garraway, η γυναίκα του καθώς γεννούσε ένιωθε ένοχη που εκείνος δεν πρόλαβε να ζήσει την μοναδική στιγμή γέννησης της κόρης τους.

Οι νοσοκόμες έτρεξαν να παραλάβουν την μητέρα και το βρέφος, το οποίο τύλιξαν μέσα σε κουβέρτα. Η οικογένεια απολαμβάνει την ευτυχία μαζί με την μικρή Λούσι και την μεγαλύτερη αδελφή της, Πένι.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Kate Garraway, όταν είδε το εντυπωσιακό βίντεο ανέφερε γεμάτη έκπληξη: «Δεν κάθισες κάτω! Αυτό είναι που δεν μπορώ να καταλάβω. Έδειξες τόσο άνετη με όλο αυτό».

[g_youtube v="51CXa5SjJBQ"]