Συναγερμός στα προάστια του Λονδίνου: Ένοπλος έχει ταμπουρωθεί σε σπίτι – Άγνωστες οι προθέσεις του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει μια ολόκληρη περιοχή στο Σμόλφιλντ του Σάρεϊ, μια επαρχιακή πόλη έξω από το Λονδίνο καθώς ένας ένοπλος βρίσκεται μέσα σε ένα σπίτι.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, μεγάλη αστυνομική δύναμη έχει αποκλείσει την περιοχή και έχει ζητηθεί από τους κατοίκους να μην κυκλοφορούν στους δρόμους.

Ελικόπτερο της αστυνομίας πετά συνεχώς πάνω από το δρόμο όπου εκτυλίσσεται το θρίλερ ενώ τελευταίες πληροφορίες της εφημερίδας “Surrey Mirror” αναφέρουν ότι ένα περιπολικό έφυγε από το σημείο έχοντας δύο άτομα στο πίσω κάθισμα ενώ ένα ακόμα άτομο βρίσκεται με χειροπέδες έξω από το συγκεκριμένο σπίτι.

«Τα πράγματα είναι άσχημα εδώ. Ένας ένοπλος άνδρας βρίσκεται μέσα στο σπίτι και αρνείται να βγει έξω», περιγράφει άλλος αυτόπτης μάρτυρας. «Βαριά οπλισμένοι αστυνομικοί έχουν περικυκλώσει το σπίτι κι ένα ελικόπτερο πετάει πάνω από αυτό. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε. Είμαι ιδιαίτερα αγχωμένος», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το rt.com, άλλος μάρτυρας ανέφερε ότι το περιστατικό ξεκίνησε από αστυνομική επιδρομή σχετικά με υπόθεση ναρκωτικών.