Μακελειό στο Μόναχο: Φόβοι για τέσσερα παράλληλα χτυπήματα – Ανακαλούνται οι άδειες των γιατρών

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συναγερμός στο Μόναχο έπειτα από πυροβολισμούς στο εμπορικό κέντρο Olympia της πόλης. Επί τόπου άνδρες της αντιτρομοκρατικής, αποκλείστηκε η ευρύτερη περιοχή, διακόπηκαν σιδηροδρομικές συνδέσεις και τα δρομολόγια μέσων μεταφοράς.

Καταζητούνται οι δράστες. Σύγχυση με τον αριθμό των θυμάτων -το υπουργείο Εσωτερικών στη Βαυαρία επιβεβαιώνει μέχρι στιγμής το θάνατο τριών ανθρώπων. Η αστυνομία ανακοίνωσε 6 νεκρούς.

Οι Αρχές καλούν τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους ή να αναζητήσουν κάπου κοντά καταφύγιο και να αποφύγουν όλους τους δημόσιους χώρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που βασίζονται σε μαρτυρίες, σημειώθηκαν τέσσερα παράλληλα χτυπήματα στην περιοχή του Μονάχου, σε διάφορα σημεία.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, ενώ πάνω από την περιοχή πετούν ελικόπτερα.

Εικόνες τηλεοπτικών συνεργείων δείχνουν δεκάδες ασθενοφόρα να βρίσκονται έξω από το εμπορικό κέντρο.

Πρόκειται για το παλαιότερο και μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Μονάχου, το οποίο είναι ιδιαίτερα προσφιλές τόσο στους κατοίκους του Μονάχου όσο και σε τουρίστες.

Όπως σημειώνουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη τα απογεύματα της Παρασκευής.

Στο μεταξύ έγινε γνωστό ότι για προληπτικούς λόγους ανακαλούνται οι άδειες των γιατρών, καθώς υπάρχουν φόβοι για περισσότερους τραυματίες και θύματα από τις αρχικές εκτιμήσεις.