Βρήκε στη σοφίτα του μια άγνωστη που ισχυριζόταν ότι είναι…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν είναι ασυνήθιστο να βρει κανείς νυχτερίδες, σκίουρους ή κάποιο άλλο ζώο στη σοφίτα αλλά αυτός ο άνθρωπος συγκλονίστηκε με αυτό που εντόπισε στη δική του.

Ο Davis Wahlman άκουσε κάποιο θρόισμα στο πάνω μέρος του σπιτιού του και βρήκε στη σοφίτα... μια γυναίκα. Όταν πήγε να τραβήξει την πόρτα του γραφείου του διαπίστωσε απλώς ότι ήταν κλειδωμένη.

Αρχίζοντας να την χτυπάει παραξενεμένος άκουσε από μέσα μια γυναίκα να ρωτάει αν είναι ο Jimmy, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε ακούσει τον ήχο στη σοφίτα και άρχισε να συνδέει τα γεγονότα και να καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο παράξενα όταν ο θόρυβος επεκτάθηκε και στο γραφείο του οπότε άρχισε να το ερευνά.

Όταν τελικά η μελαχρινή γυναίκα άνοιξε την πόρτα, εκείνος δεν πίστευε στα μάτια του καθώς επρόκειτο για μια εντελώς ξένη γυναίκα. Ο Wahlman τη ρώτησε τι δουλειά έχει στο σπίτι του εκείνη του απάντησε: «Αυτό είναι το σπίτι μου. Εγώ μένω εδώ. Είμαι εδώ για τρεις ημέρες. Ο Jimmy είπε ότι θα μπορούσα να ζήσω εδώ. Ο Jimmy είπε ότι θα μπορούσα να μείνω εδώ». Ο άνδρας ο οποίος είχε ήδη καλέσει το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης προσπάθησε να κρατήσει τη γυναίκα ακινητοποιημένη μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Καθώς όμως οι αρχές άργησαν να φτάσουν περίπου 20 λεπτά η γυναίκα εξαφανίστηκε και διέφυγε.

Ο ίδιος αναφέρει ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς μπήκε στο σπίτι χωρίς να το αντιληφθεί και δεν είχε ιδέα τι ακριβώς ήθελε και ποιος ήταν ο Jimmy. Επιπλέον από το σπίτι δεν έλειπε κάτι ώστε να υποστηριχθεί ότι το κίνητρό της ήταν η κλοπή.

sofita1

sofita2

sofita3

sofita4

sofita5

Πηγή: newsbeast.gr