Γυναίκα αποκεφαλίστηκε από τρένο κάνοντας σεξ δίπλα στις ράγες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τραγική κατάληξη είχε για μία γυναίκα -και κατ' επέκταση τον παρτενέρ της- η έμπνευση που είχε να εκδηλώσει το πάθος της, κάνοντας σεξ ελάχιστα μόλις εκατοστά από τις ράγες του σιδηροδρόμου σε περιοχή της Ρωσίας.

Πάνω στην έξαρση της στιγμής, το ζευγάρι δεν αντιλήφθηκε ότι πλησίαζε τρένο, με αποτέλεσμα η γυναίκα να αποκεφαλιστεί!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην επαρχία Μπουριάτα στη Ρωσία. Ο παρτενέρ της γυναίκας κατάφερε να επιβιώσει, ωστόσο το θέμα έλαβε τεράστιες διαστάσεις, καθώς, όπως αναφέρθηκε από φύλακες των σιδηροδρόμων, το σεξ σε επικίνδυνα σημεία κατά μήκος της γραμμής, έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε μόδα.

«Η γυναίκα βρισκόταν πάνω στον άντρα και όταν το ζευγάρι αντιλήφθηκε ότι έρχεται το τρένο, άρχισε να σηκώνεται. Η σύγκρουση με το τρένο της έκοψε το κεφάλι», ήταν η γλαφυρή περιγραφή ενός υπευθύνου των σιδηροδρόμων, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «αν είχε παραμείνει στη στάση που βρισκόταν και δεν είχε σηκωθεί, θα είχε σωθεί! Ο άνδρας επέζησε».

Το τραγικό συμβάν καταγράφηκε κοντά στο σταθμό Ζαουντινσκάγια. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, το ζευγάρι ήταν άστεγοι και ήταν μεθυσμένοι.

Εκτός από την παρουσία ζευγαριών που κάνουν σεξ κοντά στους σιδηροδρόμους, τα ατυχήματα στο συγκεκριμένο δίκτυο είναι αρκετά συχνά. Μετά και το τραγικό αυτό συμβάν, η διεύθυνση των ρωσικών σιδηροδρόμων εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τους κανόνες ασφαλείας.