Φρίκη! Βίαζε την αδερφή του και την απειλούσε να μην μιλήσει

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φρίκη προκαλεί η αποκάλυψη πως ένας 17χρονος στο Τισάϊντ του Ηνωμένου Βασιλείου βίαζε την ετεροθαλή αδερφή του επί πέντε χρόνια. Και όχι μόνο βίαζε, αλλά την απειλούσε να μην μιλήσει σε κανέναν για το τι «συνέβαινε» μεταξύ τους.

Τον ανήλικο οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα ο ίδιος του ο πατέρας όταν ανακάλυψε τι είχε συμβεί. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο πατέρας στην αστυνομία ο 17χρονος στην καθημερινότητά του ενεργούσε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα μπροστά στην κοπέλα και την οικογένεια, προσφέροντας ακόμα και τσάι με μπισκότα στην αδερφή του.

Ο νεαρός ομολόγησε αμέσως την αποτρόπαια πράξη του στους αστυνομικούς «Εκανε λόγο για σεξουαλική επίθεση και δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει τη λέξη «βιασμός»» σημείωσε ο δικηγόρος υπεράσπισης Ρόμπερτ Μορχρι.

«Ήταν σαφές όταν παρουσιάστηκε στην αστυνομία πως ήθελε να προχωρήσει σε πλήρη ομολογία. Το κύριο στοιχείο είναι το θέμα των τύψεών του. Αυτό όμως είναι κάτι που συνέβη στη στιγμή και το μετάνιωσε αμέσως. Αναγκάστηκε να πάει στο αστυνομικό τμήμα», σημείωσε ο δικηγόρος.

«Δεν το μετάνιωσες αρκετά για να αποκαλύψεις νωρίτερα τι είχε συμβεί και να σκεφτείς πως θα μπορούσε το παιδί μπορεί να χρειαζόταν ιατρική περίθαλψη», υποστήριξε από την πλευρά του ο δικαστής της υπόθεσης. «Είχες κάνει χρήση ουσιών και βίασες ένα ανυπεράσπιστο παιδί».

Ο ανήλικος καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης.