Ο λόγος που αυτό το κορίτσι ισορροπεί στη λεκάνη της τουαλέτας θα σας σοκάρει!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Stacey πίστευε ότι αυτή η φωτογραφία είναι ακόμη μια γλυκιά φωτογραφία της τρίχρονης κόρης της, αλλά μόλις ανακάλυψε το λόγο που η κόρη της ισορροπούσε στη λεκάνη της τουαλέτας, αποφάσισε να μοιραστεί την εικόνα στο διαδίκτυο και να αρχίσει μια καμπάνια με αυτή.

Όταν η Αμερικανίδα μητέρα, Stacey Wehrman Feeley ανακάλυψε το λόγο που η κόρη της ισορροπούσε στη λεκάνη της τουαλέτας το πρώτο που σκέφτηκε ήταν να φωτογραφίσει τη μικρή για να δείξει στον άνδρα της το μεσημέρι, τι έκανε η κόρη του.

Αλλά ο ενθουσιασμός της, έφυγε στη στιγμή όταν έμαθε τον ανατριχιαστικό λόγο που η μικρούλα ήταν ανεβασμένη στην λεκάνη. Η κόρης της Stacey, Chandler, έκανε πρακτική για το πώς θα κρυφτεί στην τουαλέτα του σχολείου της, αν κάποιος ένοπλος εισέβαλε.

Ξαφνικά αυτή η φωτογραφία δεν ήταν γλυκιά. Δεν ήταν αστεία...

13432375 10209969488217724 3829679708110977328 n

Η Stacey ξαφνικά ήρθε αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα, που βιώνει η χώρα της, με τους ένοπλους που μπουκάρουν σε ένα σχολείο και σκοτώνουν όποιον βρουν στο πέρασμά τους, είτε είναι ενήλικας, είτε παιδί. Ένιωσε απροστάτευτη και ένιωσε φόβο για την κόρη της, που με το αθώο της μυαλουδάκι, δοκίμαζε τρόπους για να μην τη βρει κάποιος εγκληματίας αν βρεθεί στο σχολείο της.

Τρόπους για να παραμείνει ασφαλής.

Αμέσως, δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, κατακρίνοντας την οπλοκατοχή.

Είναι δύσκολο να βλέπεις ένα κορίτσι, να στέκεται στην τουαλέτα, όρθιο, κάνοντας «πρόβα» το τί θα κάνει αν κάποιος τρομοκράτης εισέλθει στο σχολείο της...

Πηγή: mothersblog.gr