Μαθητής χαροπαλεύει μετά από επίθεση πέντε συμμαθητών του (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο 13χρονος Τόμι Άλλεν περπατούσε αμέριμνος όταν δέχθηκε επίθεση από πέντε συμμαθητές του.

Ο ένας εξ αυτών των πλησίασε από πίσω και τον χτύπησε με δύναμη δυο φορές στο πίσω μέρος του κεφαλιού ενώ οι τέσσερις φίλοι του έβγαζαν βίντεο το περιστατικό και έκλειναν το δρόμο στον Τόμι. Όλα συνέβησαν σε ένα γυμνάσιο της Μεγάλης Βρετανίας τον Ιανουάριο του 2016.

Μετά τα δυο χτυπήματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ο Τόμι γύρισε και δέχθηκε και ένα τρίτο, αυτή τη φορά στο μέτωπο, με τον επιτιθέμενο να φωνάζει «θα σε τελειώσω».

Μετά την επίθεση ο Τόμι έκανε δυο βήματα και έπεσε λιπόθυμος, γεγονός που έτρεψε τους επιτιθέμενους σε φυγή, αφήνοντας τον για νεκρό. Ευτυχώς ένας άλλος μαθητής είδε το περιστατικό και ειδοποίησε τους δασκάλους, οι οποίοι κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο.

Η μητέρα του Τόμι έφθασε στο σχολείο πριν το ασθενοφόρο και βρήκε το γιο της να φωνάζει «πονάω, κόψτε μου το κεφάλι». Το παιδί βρισκόταν ακόμα στο πάτωμα και φαινόταν να είναι σε κρίση. Δεν είχε παραδεχθεί σε κανέναν πως τον είχαν χτυπήσει και οι αντιδράσεις του σχεδόν έπεισαν τη μητέρα του πως είχε πάρει ναρκωτικά.

Όταν μπήκε τελικά στο ασθενοφόρο το παιδί υπέστη κρίση και αναγκάστηκαν να τον αναισθητοποιήσουν για να φτάσει στο νοσοκομείο ασφαλής.

Ο Τόμι έχει υποβληθεί σε πέντε επεμβάσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο ενώ σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις χρειάστηκε να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο Τόμι πλέον χρειάζεται φυσιοθεραπείες κάθε εβδομάδα ενώ έχει μόνιμα ένα μηχάνημα το οποίο αφαιρεί υγρά από το κεφάλι και την καρδιά του. Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τη μνήμη και την ισορροπία του. Ο πατέρας του δηλώνει συντετριμμένος, καθώς «αντί να είναι έξω να φλερτάρει, ο γιος μου είναι μέσα στο σπίτι και προσπαθεί να μάθει ξανά πώς να περπατά».

Τα παιδιά που επιτέθηκαν στον Τόμι δεν έχουν βρεθεί, αν και υπάρχουν υποψίες για τον έναν από αυτούς.

topontiki