Βρέθηκε ο επί 6 χρόνια χαμένος γιος τους αλλά ακόμη…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας άνδρας που εξαφανίστηκε πριν από 6 χρόνια, βρέθηκε ζωντανός στην Ισπανία, αλλά η αγωνία για τους γονείς του δε σταμάτησε, καθώς οι αστυνομικοί αρνούνται να αποκαλύψουν πού ακριβώς είναι λόγω της προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Ο Matthew Green ήταν 26 ετών όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο και είπε στους γονείς του ότι θα πήγαινε μια επίσκεψη σε ένα φίλο του στο Λονδίνο.

Μετά από την αγωνία των 6 ετών, η 63χρονη Pauline και ο 64χρονος Jim είπαν ότι αισθάνονται σαν να είναι βασιλιάδες όταν η αστυνομία τούς ανακοίνωσε ότι βρέθηκε και ότι είναι ζωντανός.

«Έχουμε ησυχάσει φυσικά. Η αστυνομία ήρθε το βράδυ της 3ης Μαΐου. Η πρώτη μας σκέψη ήταν μέσα στον πανικό. Μας είπαν ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούμε και ότι ο Matthew είχε βρεθεί. Πάντα πίστευα ότι ήταν ζωντανός», δήλωσε η μητέρα του που ζούσε στην αγωνία από το 2010. Τότε ήταν η τελευταία φορά που άκουσαν νέα του, καθώς έπειτα εξαφανίστηκε με το διαβατήριό του, ένα πιστοποιητικό γέννησης, άδεια οδήγησης, την τραπεζική κάρτα του, 1.700 λίρες σε μετρητά και μια κάρτα που του επιτρέπει να εργαστεί σε εργοτάξια.

Παρά την ανακούφιση των γονιών ότι ο γιος τους βρέθηκε, η αστυνομία εξήγησε ότι δεν μπορεί να τους αποκαλύψουν πού ακριβώς βρίσκεται και τι κάνει. Έτσι οι γονείς απευθύνθηκαν με μία επιστολή στη βρετανική πρεσβεία στη Μαδρίτη ζητώντας τη βοήθειά τους.

Τώρα σκέφτονται να προσλάβουν ιδιωτικό ερευνητή για να φτάσει στην άκρη του μυστηρίου καθώς από την αστυνομία η υπόθεση θεωρείται ότι έκλεισε από τη στιγμή που ο άντρας εντοπίστηκε σώος.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Kent το επιβεβαίωσε, λέγοντας ότι ο 32χρονος σήμερα άνδρας βρέθηκε στην Ευρώπη. Η οικογένεια σχεδιάζει τώρα τα επόμενα βήματα για να συναντήσει και πάλι το γιο της.

lost2

lost3

lost4

newsbeast