Έπιασαν τον μεγιστάνα που έσφαξε γυναίκα και πεθερά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επί τέσσερις ημέρες οι αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Βρετανού μεγιστάνα Dave McCann.

Του πέρασαν χειροπέδες σε κέντρο αστέγων μετά από πληροφορία περαστικού.

Σε κέντρο αστέγων εντόπισαν οι αρχές τον 49χρονο μεγιστάνα Dave McCann που κατηγορείται πως έσφαξε την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του Tierney Cooper-McCann και την 68χρονη μητέρα της Judith Cooper. Ο Βρετανός Dave Thomas McCann, που ζούσε στην Καλιφόρνια δολοφόνησε τις δύο γυναίκες στο σπίτι τους στο Clovis το Σάββατο.

Η κουνιάδα του μεγιστάνα Cortney Rider πιστεύει πως η διάλυση του γάμου του και τα προβλήματα στην επιχείρησή του οδήγησαν τον 49χρονο στο διπλό φονικό. Ήταν και εκείνη στο σπίτι την ώρα του διπλού φονικού και δήλωσε πως φοβόταν για τη ζωή της. Μιλώντας στο ABC News είπε ότι ξύπνησε από τα χτυπήματα του μεγιστάνα στην πόρτα τις πρώτες πρωινές ώρες.

"Άρπαξα το τηλέφωνο και ετοιμαζόμουν να καλέσω την αστυνομία. Όταν βγήκα έκοβε τον λαιμό της Tierney. Μου είπε "είσαι η επόμενη" και αμέσως βγήκα από το σπίτι και έτρεξα στους γείτονες". Μετά, όπως δήλωσε, ο δράστης πήγε στο πίσω δωμάτιο όπου είχε κλειδωθεί μέσα η πεθερά του. Αφού έσπασε την πόρτα και έσφαξε την πεθερά του, έφυγε από το σπίτι πριν φτάσουν οι αρχές.

Μια ημέρα πριν από το διπλό φονικό ο 49χρονος είχε καλέσει τις αρχές στο Clovis και ζήτησε συνοδεία για να πάει στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του και να πάρει κάποια πράγματά του. Τον βρήκαν τελικά μετά από πληροφορία αστέγου, καθώς δεν χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο ούτε την κάρτα του για να μην τον εντοπίσουν.

newsit