Σοκ! 12χρονος ομολόγησε πως βίασε 5χρονη στο δωμάτιό του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγκλονίζει η υπόθεση βιασμού ενός 5χρονου κοριτσιού από 12χρονο.

Η ομολογία του ανήλικου ήρθε μία μέρα πριν την έναρξη της δίκης του στο Fareham Youth Court.

Τα δύο παιδιά ήταν φίλοι πριν από την επίθεση που έγινε τον περασμένο Αύγουστο που το αγόρι ήταν μόλις 12 ετών. "Όταν ανακαλύψαμε τι έγινε ήμασταν συντετριμμένοι. Ένιωσα σαν κάποιος να είχε ξερριζώσει τις καρδιές μας. Δεν ήξερα πώς θα το ξεπερνούσαμε αλλά κράτησα την κόρη μου κοντά μου. Νιώθω ότι απογοήτευσα την κόρη μου", δήλωσε η μητέρα της 5χρονης στο δικαστήριο.

Η 5χρονη προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά το φριχτό ψυχικό τραύμα και οι δύο γονείς της υπέφεραν από κατάθλιψη. H δικηγόρος υπεράσπισης είπε πως ο κατηγορούμενος είχε μαθησιακές δυσκολίες και η νοητική του ηλικία ήταν όπως ενός παιδιού 7 έως 9 ετών. Ο 12χρονος, όπως εξήγησε η δικηγόρος του, άρχισε να έχει ακόμα περισσότερο άγχος όσο πλησίαζε η δίκη και για αυτό τελικά ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του.

"Έχεις ομολογήσει ένα πολύ σοβαρό αδίκημα" ήταν τα λόγια της δικαστικού Anne Arnold που λόγω της ηλικίας του ανήλικου και των περιστάσεων του επέβαλε ποινή συνεργασίας ενός χρόνου με την Ομάδα Young Offending Team. Θα πρέπει επίσης, βάσει της απόφασης, να υπογράψει το μητρώο δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων.

newsit