«Κάρφωσε» τον συνεπιβάτη της για τρομοκρατία, επειδή εκείνος έλυνε…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Γκουίντο Μέντσιο δέχθηκε ερωτήσεις από τον πιλότο και έναν ακόμη αξιωματούχο, όταν μία γυναίκα δίπλα του ενημέρωσε το πλήρωμα για την… ύποπτη δράση του καθηγητή.

 

Εκείνος τους έδειξε τι έγραφε και τελικά η πτήση απογειώθηκε με δύο ώρες καθυστέρηση. Ο ίδιος χαρακτήρισε απίστευτη την εμπειρία του αυτή, σε ανάρτησή του στο Facebook, αλλά διατήρησε το χιούμορ του, γράφοντας ότι γέλασε με όσα συνέβησαν.

 

Ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια επιβιβάστηκε σε πτήση από τη Φιλαδέλφεια, με προορισμό τον Καναδά, όπου θα έδινε διάλεξη. Πριν από την απογείωση όμως, η γυναίκα που καθόταν δίπλα του έδωσε σημείωμα σε μέλος του πληρώματος.

 

Αν και αρχικά τους είπε ότι αισθανόταν αδιάθετη, τελικά εξέφρασε τις ανησυχίες της για τις σημειώσεις του Μέντσιο. «Οταν μου έκαναν ερωτήσεις, νόμιζα ότι προσπαθούσαν να μάθουν κάτι για την ασθένειά της. Αντί για αυτό, μου είπαν ότι η γυναίκα ανησυχούσε ότι ήμουν τρομοκράτης, γιατί έγραφα περίεργα πράγματα σε ένα κομμάτι χαρτί», δήλωσε ο οικονομολόγος στο Associated Press.

 

«Είναι λίγο αστείο. Είναι λίγο ανησυχητικό. Η κυρία με κοίταξε, κοίταξε τη μυστηριώδη φόρμουλα που έγραφα και κατέληξε ότι δεν είχα καλές προθέσεις. Εξαιτίας αυτού, καθυστέρησε ολόκληρη πτήση», έγραψε ο καθηγητής.

 

Η American Airlines, της οποίας ο τοπικός εταίρος Air Wisconsin είχε αναλάβει την πτήση, ανακοίνωσε ότι το πλήρωμα ακολούθησε το πρωτόκολλο για να φροντίσει μία επιβάτη που δεν αισθανόταν καλά και στη συνέχεια να ερευνήσει τις καταγγελίες της. Αυτές αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αξιόπιστες.

 

Οσο για τη γυναίκα που προκάλεσε όλο αυτό το χαμό εξαιτίας μιας εξίσωσης, μπήκε σε πτήση που αναχώρησε αργότερα.

 

Πηγή:iefimerida.gr