Τραγωδία! Έσφαξε με 70 μαχαιριές από ζήλεια τον εραστή της πρώην του (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στον φριχτό φόνο του 26χρονου Nick Williams με πάνω από 70 μαχαιριές το κεφάλι και τον λαιμό προχώρησε ο 33χρονος Aaron Swift θέλοντας να εκδικηθεί την πρώην κοπέλα του για τον χωρισμό τους.

Ο Aaron είχε κρυφή σχέση με την 24χρονη Elizabet Carrigan και σκότωσε τον νέο φίλο της μετά τον χωρισμό τους. Κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία λόγω απώλειας ελέγχου. Όταν η 24χρονη έβαλε τέλος στον δεσμό τους επειδή ήθελε να κάνει οικογένεια με τον Nick Williams, δολοφόνησε τον σύντροφό της στο σπίτι τους.

Λίγες ημέρες πριν από τη δολοφονία της 16ης Δεκεμβρίου, η 24χρονη του είπε πως δεν μπορούσε να συνεχίσει την κρυφή τους σχέση γιατί ήθελε να κάνει οικογένεια. Ο Aaron τότε βρήκε τη διεύθυνση του ζευγαριού στο West Yorkshire και πήγε στο σπίτι τους. Πήγε να αποκαλύψει στον 26χρονο πως είχε σχέση με την κοπέλα του όσο ήταν μαζί.

Όταν μπήκε στο σπίτι άρχισε να τον μαχαιρώνει στο κεφάλι και τον λαιμό, ενώ απομάκρυνε όλα τα τηλέφωνα για να μην μπορεί να ζητήσει βοήθεια. "Ο Aaron Swift είχε το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.

Τον χτύπησε πάνω από 72 φορές, με τα περισσότερα τραύματα να είναι στον λαιμό του 26χρονου", δήλωσε ο Jonathan Sharp της δίωξης.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν και φωτογραφίες από το μοιραίο σπίτι όπου δολοφονήθηκε ο 26χρονος, με τα έπιπλα και το χριστουγεννιάτικο δέντρο να έχουν πέσει από την πάλη των δύο αντρών. Ο Aaron έφυγε περίπου 40 λεπτά μετά την επίθεση και επέστρεψε στο αυτοκίνητό του. Μετά τη δολοφονία συνέχισε να στέλνει μηνύματα στην 24χρονη σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η νεαρή κοπέλα βρήκε το πτώμα του συντρόφου της το επόμενο πρωί όταν επέστρεψε σπίτι από τη δουλειά της. Το ζευγάρι ήταν μαζί 4 χρόνια και είχαν πρόσφατα πάρει την απόφαση να κάνουν παιδί.

Όταν βρήκε το πτώμα του, έστειλε μήνυμα στον Aaron. "Ήμουν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσα να σκεφτώ καθαρά. Όταν μου τηλεφώνησε ο Aaron μιλήσαμε λίγο και τραύλιζε στο τηλέφωνο. Μου είπε να πάω στην οικογένειά μου, ότι χρειαζόμουν τον πατέρα μου και πως θα με έπαιρνε αργότερα".

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως την επόμενη μέρα ο Aaron κατέστρεψε το κινητό του τηλέφωνο και αγόρασε καινούριο σε μια προσπάθεια να κρύψει τη σχέση του με την 24χρονη. Προσπαθούσε παράλληλα να βρει άλλοθι όταν έμαθε πως οι αρχές θέλουν να του μιλήσουν. Αρχικά υποστήριξε πως ενήργησε σε αυτοάμυνα όταν ο 26χρονος του επιτέθηκε επειδή του είπε ότι είχε σχέση με την κοπέλα του.

Ο δικαστής έκρινε πως πήγε με πρόθεση να σκοτώσει και τον δολοφόνησε με απίστευτη αγριότητα. "Δεν σε ένοιαζε τίποτα τον περασμένο Δεκέμβριο και το μόνο που ήθελες ήταν να διαλύσεις τη σχέση του θύματος με τη σύντροφό σου. Ήταν μια δολοφονία που έγινε με πρόθεση και αγριότητα. Έγινε με φόβο και οργή που προκαλείται από σεξουαλική κτητικότητα", είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον δράστη.

Τραγωδία! Έσφαξε με 70 μαχαιριές από ζήλεια τον εραστή της πρώην του

Στα δεξιά της φωτογραφίας η Elizabet Carrigan και ο Nick Williams

newsit