Έδωσε το συκώτι για να σώσει την ζωή του γιου της ,στις εξετάσεις συμβατότητας όμως ανακάλυψε κάτι τραγικό…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Λένε ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Για όσους δεν το πιστεύουν αυτό, ρίξτε μια ματιά στην οικογένεια Ίβενσεν.

Όταν η μητέρα από το Γουινσκόνσιν Κέρρυ Ίβενσεν έμαθε ότι ο 4χρονος γιος της Όντεν χρειαζόταν νέο συκώτι ,πήρε την προφανή απόφαση.

Ήξεραν στην οικογένεια πάντα ότι ο Όντεν χρειαζόταν συκώτι. Είχε βρεθεί κάποιος δότης αλλά από την ώρα που μεταφέρθηκε το συκώτι στο νοσοκομείο, ήταν πολύ γερασμένο.

«Ήταν σαν να φάγαμε γροθιά στο στομάχι», είπε η Κέρρυ.Τότε λοιπόν-πείτε το μητρική διαίσθηση-βγήκε μπροστά χωρίς δεύτερη σκέψη.

«Ήταν μεγάλη διαδικασία,αλλά θα το έκανα για όποιο από τα παιδιά μου το χρειαζόταν», συμπλήρωσε. Η Κέρρυ είχε αποφασίσει να σώσει τη ζωή του γιου της δίνοντας ένα μέρος της.

«Όλες οι αρρώστιες τις οποίες περνάει ο Όντεν αυτόν τον καιρό θα φύγουν μόλις η μεταμόσχευση ολοκληρωθεί», είπε ο Τομ ,σύζυγος της Κέρρυ, στο δίκτυο ΑBC.

Ωστόσο, όταν η Κέρρυ υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να δει, αν μπορούσε να υποστεί τη διαδικασία, η μαγνητική τομογραφία της έδειξε μια πάθηση που απειλούσε τη ζωή της: Η Κέρρυ είχε ένα ανεύρυσμα κοντά στο νεφρό της. Παρ’ ότι δεν είχε συμπτώματα, ένα ασθενές αιμοφόρο αγγείο είχε αρχίσει να φουσκώνει.

Ο Τομ είπε: «Ήταν ακριβώς στο σημείο που θέλαμε να κάνουμε ένα άλλο παιδί…Το ανεύρυσμα θα μπορούσε να σπάσει και να απειλήσει τη ζωή της σοβαρά».

Ευτυχώς,επειδή το ανεύρυσμα εντοπίστηκε εγκαίρως, η Κέρρυ μπόρεσε και το αντιμετώπισε με χειρουργική επέμβαση.

«Ξέρω ότι δεν θα έκανα άλλη εξέταση να ανακαλύψω εγκαίρως το ανεύρυσμα. Επομένως ο γιος μου μου έσωσε 100% τη ζωή, προσπαθώντας να σώσω τη δική του», είπε η Κέρρυ.

Τώρα η Κέρρυ είναι πάλι υγιής και μπορεί μέσα στο χρόνο να βοηθήσει να σωθεί η ζωή του γιου της.

«Περιμένοντας σχεδόν 5 χρόνια για το μόσχευμα, μόλις ορίστηκε η ημερομηνία, ήταν συναρπαστικό. Θέλουμε να αρχίσουμε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας μετά την μεταμόσχευση», είπε ο Τομ.

Μερικοί το λένε σύμπτωση ή τύχη, άλλοι το λένε σχέδιο του Θεού, αλλά όποια εξήγηση κι αν δίνετε, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Δυο ζωές σώθηκαν από ένα συμβάν. Η θυσία της μητέρας για τον Όντεν της έσωσε τη ζωή. Η οικογένεια συνεχίζει τη ζωή της και θέλουν να δουν τον Όντεν πάλι υγιή.

newsitamea