Έκοψε τα χέρια του 17χρονου που βίασε την 7 μηνών κορούλα του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο νεαρός πατέρας αποφάσισε να τιμωρήσει ο ίδιος τον βιαστή της κόρης του. Τον ξυλοκόπησε άγρια και του έκοψε και τα δύο χέρια!

Το περιστατικό συνέβη στην Ινδία. Ηταν το 2014 όταν ένας 17χρονος κατηγορήθηκε για το βιασμό ενός κοριτσιού μόλις επτά μηνών καθώς πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από τη μητέρα του μωρού. Ο νεαρός μπήκε σε αναμορφωτήριο και στις 19 Απριλίου είχε οριστεί η δίκη του.

Όταν ο 25χρονος πατέρας του μωρού, Parminder Singh πλησίασε τον 17χρονο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που είχε στο μυαλό του.

Σύμφωνα με την Daily Mail,ο πατέρας έσυρε τον νεαρό έξω, τον ξυλοκόπησε άσχημα και στη συνέχεια τον κρέμασε σε ένα δέντρο και του έκοψε τα χέρια.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς όμως οι γιατροί να μπορέσουν να "κολλήσουν" τα άκρα. Η κατάσταση του είναι σταθερή, όπως είπαν όμως οι αστυνομικοί, «δεν υπάρχει τίποτα κάτω από τους αγκώνες».

Όσο για τον πατέρα, εγκατέλειψε το θύμα και αναζητείται από τις αρχές.

Η σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων παιδιών αλλά και γυναικών έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις στην Ινδία χωρίς μέχρι στιγμής να διαφαίνεται σοβαρή προσπάθεια αντιμετώπισης αυτής της νοσηρής κατάστασης.