Σοκ στην Τουρκία: 20χρονο μοντέλο πήδηξε στο κενό για να γλιτώσει από τους βιαστές της (BINTEO)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τραγικό θάνατο βρήκε μία 20χρονη κοπέλα από την Τουρκία η οποία προτίμησε να πηδήξει από το παράθυρο ενός διαμερίσματος από το να υποστεί τη σεξουαλική επίθεση δύο ανδρών που επιχείρησαν να τη βιάσουν κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Η Gulay Bursali, μια νεαρή φοιτήτρια που εργαζόταν και ως μοντέλο, βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη για διακοπές μαζί με τον φίλο της Engin O. Το ζευγάρι είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα στη συνοικία Μπασακσεχίρ, θέλοντας να αποφύγει το υψηλό κόστος ενός ξενοδοχείου. Όμως, ο μεσίτης του πρακτορείου στο οποίο είχαν απευθυνθεί θεώρησε τους δύο νέους «ιδανικά θύματα» για τα σκοτεινά σχέδιά του και έτσι, το πρώτο κιόλας βράδυ της διαμονής τους, έκανε την εμφάνισή του στο διαμέρισμα με έναν φίλο του.

Το ζευγάρι είχε μόλις επιστρέψει σπίτι από τη βραδινή του διασκέδαση όταν χτύπησαν την πόρτα οι δύο άντρες, οι οποίοι κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα με την πρόφαση ότι ήθελαν να πάρουν από μέσα ορισμένα πράγματα.

Μόλις βρέθηκαν όμως στο εσωτερικό του άρχισαν να χτυπούν τον νεαρό Engin με γροθιές και κλωτσιές. Στη συνέχεια, του πήραν το κινητό του και τον κλείδωσαν σε ένα από τα δωμάτια, στρέφοντας την προσοχή τους στην όμορφη 20χρονη, που τους παρακολουθούσε τρομοκρατημένη.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του νεαρού, που βρισκόταν στο δωμάτιο ανήμπορος να βοηθήσει την κοπέλα, οι δύο επίδοξοι βιαστές έγδυσαν την 20χρονη με σκοπό να την κακοποιήσουν σεξουαλικά. Όμως εκείνη κατάφερε κάποια στιγμή να τους ξεφύγει και να σκαρφαλώσει στο περβάζι του παραθύρου, απειλώντας ότι θα πηδήξει εάν επιχειρούσαν να την τραβήξουν μέσα.

Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι είδαν τη νεαρή κοπέλα να στέκεται γυμνή έξω από το παράθυρο. «Άκουσα κάποια να φωνάζει βοήθεια και μετά είδα την γυμνή κοπέλα. Ούρλιαζε "μη με τραβήξετε μέσα, αν το κάνετε θα πηδήξω" ενώ ακούγονταν και ανδρικές φωνές από το εσωτερικό του διαμερίσματος που της ζητούσαν να μπει μέσα και τη διαβεβαίωναν ότι θα καλούσαν την αστυνομία», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας σε ένα τοπικό κανάλι.

Όπως επισήμανε, δεν προσπάθησε να πει τίποτα στην κοπέλα επειδή φοβόταν ότι με την παραμικρή κίνηση θα μπορούσε να πέσει. Έτσι, αποφάσισε να κάλεσε την αστυνομία όμως πριν προλάβει να πληκτρολογήσει το νούμερο, είδε τη νεαρή να βουτά στο κενό.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι δύο άνδρες που έσπρωξαν την 20χρονη στον θάνατο αναζητούνται από τις αρχές, έπειτα από την άκρως ενοχοποιητική κατάθεση του φίλου της που «καίει» τον μεσίτη και τον συνεργό του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

protothema

[iframe allowfullscreen frameborder="0" width="698" height="573" scrolling="no" id="molvideoplayer" title="MailOnline Embed Player" src="http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1279044.html" ]