Ασύλληπτη φρίκη: ΣΚΟΤΩΣΕ 9χρονο αγοράκι επειδή… έφαγε τούρτα χωρίς να τον ρωτήσει

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Καταπέλτης» ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση του εικονιζόμενου Robert Leroy Wilson, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 30 ετών, όταν ομολόγησε πως σκότωσε στον ξύλο τον 9χρονο γιο της συντρόφου του επειδή…. έφαγε τούρτα χωρίς την άδειά του! Ναι, καλά διαβάσατε. Για αυτήν την ασήμαντη αιτία, σκότωσε το άτυχο αγοράκι!

υτεξερυξ.jpg

Ο μικρός Jack Garcia ήταν ουσιαστικά φυλακισμένος στο διαμέρισμα στο οποίο ζούσε με τη μητέρα του στο Μέριλαντ, για πολλές εβδομάδες πριν τον μοιραίο ξυλοδαρμό του από τον αρραβωνιαστικό της.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, συχνά του στερούσαν το φαγητό κι αν έτρωγε χωρίς άδεια τον έδεναν με χειροπέδες σε μια καρέκλα ή τον χτυπούσαν με μπαμπού!

Η Daily Mail, αναφέρει ότι ο 31χρονος παραδέχθηκε την ενοχή του για τον ξυλοδαρμό, αλλά όχι πως εκείνος έδωσε το μοιραίο χτύπημα που στέρησε τη ζωή του άτυχου αγοριού στις 5 του περασμένου Ιουλίου.

Ξεσπώντας σε κλάματα είπε ενώπιον δικαστηρίου πως ήταν πολύ στρεσαρισμένος επειδή του έλειπαν χρήματα, ύπνος και είχε δύσκολη σχέση με τη μητέρα του δικού του παιδιού. «Τι θλιβερή ζωή είχε αυτός ο μικρός άνθρωπος», σχολίασε ο δικαστής, ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης αποκάλυψε πως και ο Wilson είχε υποστεί σωματική κακοποίηση ως παιδί.

υθςσρθσρθ.jpg

Η μητέρα του 9χρονου και ο αδελφός της, που επίσης ζούσαν στο διαμέρισμα όπου συνέβαινε η κακοποίηση, κατηγορούνται επίσης για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Wilson χτύπησε το αγόρι τόσο πολύ που το άφησε αναίσθητο, αφού πρώτα ο θείος του το είχε δέσει με λουκέτο ποδηλάτου σε μια καρέκλα για τιμωρία, επειδή έφαγε ένα κομμάτι τούρτα που προοριζόταν για τη 2χρονη κόρη του Wilson.

ghngffgn.jpg

thewrr.jpg

(Η μητέρα και ο θείος του 9χρονου)

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η μητέρα του 9χρονου όχι μόνο επέτρεπε την κακοποίηση αλλά καθυστέρησε και την παροχή ιατρικής φροντίδας στο γιο της, διώχνοντας το ασθενοφόρο που είχε κληθεί. Ο Wilson κάλεσε δεύτερο ασθενοφόρο πέντε ώρες αργότερα.

Δυστυχώς, όμως, για το 9χρονο αγοράκι ήταν πια αργά!

star