Μητέρα τριών παιδιών βρέθηκε ζωντανή 42 χρόνια μετά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ήταν πριν 42 χρόνια όταν η Lula Gillespie-Miller πήρε την απόφαση να αφήσει τα τρία της παιδιά στους γονείς της, μάλιστα μόλις είχε γεννήσει το τελευταίο, και να εξαφανιστεί.

Από εκείνη τη μέρα κανείς δεν ξανάκουσε για εκείνη με εξαίρεση ένα γράμμα που έστειλε ένα χρόνο μετά. Έτσι όλοι την είχαν για νεκρή. Τα δεδομένα όμως άλλαξαν την προηγούμενη βδομάδα. Η αστυνομία άρχισε να αναζητεί τα ίχνη της έπειτα από σχετικό αίτημα εθελοντικής οργάνωσης για αγνοουμένους. Κανείς δεν πίστευε μετά από τόσα χρόνια ότι θα βρεθεί ζωντανή.

Η Lula Gillespie-Miller εντοπίστηκε στο Τέξας αλλά με άλλο όνομα. Η 70χρονη σήμερα γυναίκα παραδέχθηκε ότι είναι η Lula Gillespie-Miller λέγοντας στους αστυνομικούς ότι ήταν πολύ νέα –ήταν 28 ετών τότε- για να είναι μητέρα κι έτσι αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού και να φύγει αφήνοντας πίσω τα παιδιά της.

lskafjk3

Η Tammy Miller, ήταν 2 ετών όταν έφυγε η μητέρα τους και όπως λέει η ίδια στο People, η απουσία της μητέρας της της στοίχισε πολύ. «Πέρασα πολλά χρόνια να αναρωτιέμαι το γιατί» εξομολογείται.

Ωστόσο, η Gillespie-Miller δεν φαίνεται να έχει μετανιώσει την πράξη της. Ενδεικτικό είναι όταν η κόρη της, Tammy, έμαθε για την ύπαρξή της και προσπάθησε να μιλήσει μαζί της στο τηλέφωνο, η μητέρα της της είπε ότι θα επικοινωνήσει μαζί της όταν το θελήσει η ίδια, ένα τηλεφώνημα που η Tammy θεωρεί ότι δεν θα γίνει ποτέ...

lskafjk2

newsbeast