Φρίκη στις ΗΠΑ: Τρίχρονοι έβαλαν την αδελφούλα τους στο φούρνο και την έψησαν! (Φωτό)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ από ένα αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξαν δύο αγοράκια ηλικίας τριών ετών.

Η Racquel Tompson άφησε μόνα τους στο σπίτι και τα πέντε παιδάκια της (όλα ηλικίας κάτω των πέντε ετών), προκειμένου να βγει με τον φίλο της και να αγοράσουν πίτσα. Επιστρέφοντας, ήρθε αντιμέτωπη με ένα φρικιαστικό θέαμα. Το μόλις εννιά μηνών κοριτσάκι της κλοτσούσε την πόρτα του φούρνου κλαίγοντας απελπισμένα.

Σύμφωνα με τις αρχές, τα δύο αδελφάκια της, ηλικίας τριών ετών, ήταν αυτά που την έβαλαν μέσα, ενώ ανάβοντάς τον, καταδίκασαν το μωρό σε τραγικό θάνατο.

Και μπορεί να προσπάθησε να της σώσει τη ζωή, καλώντας αμέσως τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Το κοριτσάκι είχε ήδη ξεψυχήσει όταν έφθασαν οι πρώτες βοήθειες…

koritsaki2

Σύμφωνα, δε, με υπαλλήλους της υπηρεσίας Child Protective Services (CPS) η μητέρα, η οποία μάλιστα είναι έγκυος επτά μηνών, προτίμησε να αφήσει μόνα τους τα παιδιά, παρά να καλέσει τη μητέρα της να τα προσέχει, παρόλο που ζει στο ίδιο κτίριο στο Χιούστον.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο πατέρας των δύο τρίχρονων αγοριών, πρώην φίλος της Tompson, υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει αν το άτυχο κοριτσάκι ήταν επίσης παιδί του, καθώς δεν είχε γίνει το τεστ πατρότητας που είχε ζητήσει…

Και τα τέσσερα παιδιά πάντως αναμένεται να δοθούν σε ανάδοχες οικογένειες, καθώς δεν βρέθηκε κανένας συγγενής κατάλληλος για να αναλάβει την επιμέλειά τους, ενώ στη μητέρα και στο φίλο της θα ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Πηγή: newsbomb.gr