ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο γολγοθάς οικογένειας – Γέννησε δίδυμα και παρέλυσε!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Λίγα λεπτά αφότου έγινε μητέρα και απέκτησε δίδυμα, η Charlotte Fairlie ήρθε αντιμέτωπη με βαρύτατη εγκεφαλική βλάβη που της στέρησε τη χαρά να απολαύσει τα μωρά της. Το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη είχε καταστροφικές συνέπειες, αφού λίγα μόλις λεπτά μετά δε θυμόταν καν ότι ήταν έγκυος και ότι έγινε μητέρα.

Η 34χρονη παρέλυσε από τη μία πλευρά του εγκεφάλου της, λίγο μετά από τη γέννηση δύο υγιέστατων δίδυμων αγοριών, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο σύζυγός της Ρομπ, και οι γιατροί της άτυχης γυναίκας, δεν μπορούσαν να εξηγήσουν την άσχημη αυτή τροπή που επιφύλαξε η μοίρα για τη Σαρλότ. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι δεν είναι σε θέση να χαρεί τα δύο της παιδάκια, Fox και Teddy.

“Μου ραγίζει η καρδιά να τη βλέπω σε αυτή την κατάσταση. Η Σαρλότ, πλέον χρειάζεται φροντίδα 24 ώρες το 24ωρο και είμαι διατεθειμένος να της σταθώ και να της παρέχω ό,τι χρειάζεται, ώστε να ξαναγίνει καλά και να χαρεί τη μητρότητα, που τόσο πολύ περίμενε”, ανέφερε σε συνέντευξή του ο σύζυγό της που θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να γίνει η μητέρα που πάντα ονειρευόταν.

Η γλυκιά Σαρλότ, αφότου έφερε στον κόσμο τα δύο της αγγελούδια, ξαφνικά, άρχισε να παραλύει μην μπορώντας να κουνήσει την αριστερή της πλευρά. Ο γιατρός της άτυχης μητέρας, λίγο πριν γεννήσει, την παρακολουθούσε για την υψηλή αρτηριακή της πίεση στο Νοσοκομείο που νοσηλευόταν. Η κατάστασή της ανάγκασε τους γιατρούς να αφαιρέσουν μέρος του κρανίου της, προκειμένου να σώσουν τη ζωή της, μετά από δύο εγκεφαλικές αιμορραγίες.

Έχουν περάσει δέκα μήνες από το ατυχές αυτό συμβάν και ο Ρομπ δηλώνει αισιόδοξος με την πορεία της γυναίκας του. "Εδώ και τέσσερις εβδομάδες έχει επιστρέψει σπίτι μας και παρά το ότι αρχικά δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει, πλέον είναι σε θέση να περπατήσει και έτσι μπορούμε να πιούμε ένα τσάι και να κάνουμε μικρές συζητήσεις". Ο Ρομπ, μέσα στην ατυχία του, στάθηκε τυχερός, γιατί έχει την αγάπη και τη βοήθεια των οικογενειών τους, με την αδερφή της Σαρλότ να φροντίζει τα δύο νεογέννητα αγοράκια, ενώ ο ίδιος έχει ρίξει όλη του την προσοχή στη γυναίκα του.

Είναι μία φυσιολογική οικογένεια, παρά τις δυσκολίες, και η αγάπη τους τούς δίνει δύναμη. Πριν γίνουν γονείς, ήταν πολύ ερωτευμένοι, έκαναν ταξίδια και στο άκουσμα της εγκυμοσύνης, περίμεναν πως η ευτυχία τους θα ολοκληρωνόταν. Δυστυχώς, όμως, τα σχέδια ανατράπηκαν.

Φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού βοηθούν όπως μπορούν. Μάλιστα, έχει συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό για τη Σαρλότ και μέσω διαδικτύου από ανθρώπους που έμαθαν την ιστορία της και θέλησαν να βοηθήσουν όπως μπορούσαν.