Όργιο με έφηβες σε… πάρτι – Βίντεο με ποδοσφαιριστή στα χέρια των αρχών

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στο Εδιμβούργο της Σκωτίας καθώς, όπως αναφέρει η Mirror, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ένας από τους μεγαλύτερους αγώνες στην ιστορία της πυγμαχίας, ανάμεσα στον Μειγουέδερ και τον Πακιάο, σε ένα «πάρτι» για τον αγώνα έλαβαν χώρα... όργια, με τη συμμετοχή μάλιστα γνωστού ποδοσφαιριστή και ανήλικων κοριτσιών.

Στο πάρτι, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, υπήρχε άφθονο αλκοόλ και συμμετείχε μια έφηβη κοπέλα.

Κάποιοι από τους παριστάμενους τράβηξαν μάλιστα βίντεο με τον ποδοσφαιριστή να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με την κοπέλα.

Το συγκεκριμένο βίντεο κυκλοφόρησε λίγες ώρες αργότερα στα social media και η ίδια η ανήλικη με μήνυμά της εξέφρασε παράπονο για το γεγονός ότι την εκμεταλλεύτηκαν.

Οι αρχές ανακρίνουν ένα νεαρό, ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα στους καλεσμένους στο πάρτι και προσπάθησε να εκβιάσει τον αθλητή, καθώς είχε τραβήξει βίντεο από το συμβάν.

«Η βίλα νοικιάστηκε για τους αθλητές που ήθελαν να δουν τον αγώνα. Υπήρχαν και άλλες ανήλικες και πολύ αλκοόλ. Κάποιοι είχαν βγάλει τα κινητά τους και έβγαζαν βίντεο την ώρα που η 15χρονη έκανε σεξ», ανέφερε φίλη της κοπέλας.

Πηγή: newsbomb.gr