Τελεσίγραφο τζιχαντιστών προς την Δύση – Δείτε τι είπαν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνεχίζουν να προκαλούν σκορπώντας τον τρόμο και τον θάνατο. Οι ακραίοι ισλαμιστές της ISIS, των οποίων το δολοφονικό έργο δεν γνωρίζει πλέον σύνορα, συνεχίζουν να απειλούν και μάλιστα προαναγγέλλουν νέες και χειρότερες επιθέσεις.

Οι νέες προκλητικές προειδοποιήσεις ήρθαν μέσω ηχογραφημένου μηνύματος που δημοσιεύθηκε στο δίκτυο Al-Furqan.

Το Ινστιτούτο Ερευνών MEMRI αναφέρει ότι ο εκπρόσωπος της ISIS Μουχάμαντ Αλ Αντνανί ανανέωσε την εντολή που είχε δοθεί τον Σεπτέμβρη για επιθέσεις εναντίον της Δύσης και εξήρε όσες έχουν γίνει μέχρι σήμερα από τους αιμοσταγείς τζιχαντιστές. «Αυτά που θα έρθουν θα είναι χειρότερα και πιο πικρά», είπε χαρακτηριστικά.

«Είδατε τι έκανε ένας μόνο Μουσουλμάνος στον Καναδά και το κοινοβούλιό του, καθώς και τι έκαναν τα αδέρφια μας στην Γαλλία, την Αυστραλία και το Βέλγιο. Ας δείξει ο Αλλάχ έλεος σε αυτούς και να τους ανταμείψει εκ μέρους του Ισλάμ» αναφέρει στο μήνυμα ο εκπρόσωπος των τζιχαντιστών.

Μιλώντας για την συμμαχία των ΗΠΑ εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, ο Αντνανί τονίζει ότι έχει αποτύχει στους στόχους της και δεν έχει καταφέρει να φοβίσει τους μαχητές της ISIS.

Νέος αποκεφαλισμός μπροστά σε παιδιά

Την ίδια ώρα, η οργάνωση σοκάρει για μία ακόμη φορά με την τακτική της κατά της ανθρώπινης ζωής. Μαχητές της αποκεφάλισαν έναν άνδρα σε μία πόλη της Συρίας, μπροστά στα μάτια των περαστικών. Ανάμεσά τους βρίσκονταν και μικρά παιδιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα είναι τραβηγμένο την Δευτέρα. Σε αυτό, τα μάτια του θύματος δεν είναι καλυμμένα, ενώ την στιγμή που εξελίσσεται η βαρβαρότητα, ο ίδιος εκλιπαρεί για βοήθεια.

Ένας από τους μαχητές μίλησε σε όσους βρίσκονταν στο σημείο και ανέφερε ότι ο άνδρας αποκεφαλίστηκε για «προσβολή του Αλλάχ».