Διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα σε παίκτη επειδή… αερίστηκε ηχηρά μπροστά του!!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όσο απίστευτο και εάν φαίνεται ή εάν… ακούγεται, διαιτητής απέβαλε παίκτη σε ποδοσφαιρικό αγώνα, επειδή αερίστηκε ηχηρά κατά τη διάρκεια του αγώνα…

Το περιστατικό συνέβη σε αγώνα της Γ κατηγορίας της Σουηδίας, ανάμεσα στις ομάδες Järna SK και Pershagen SK. Το αριστερό μπακ της φιλοξενούμενης ομάδας ο Adam Lindin Ljungkvist, το προηγούμενο βράδυ είχε βγει με μια παρέα, είχε φάει αρκετά και από την αρχή του αγώνα αντιμετώπιζε εντερικά προβλήματα.

Κατάφερε με κάποιο τρόπο να μην γίνουν αντιληπτά αυτά τα προβλήματα, τόσο ηχητικά, όσο και διαμέσω της όσφρησης. Ο Adam, όποτε γουργούριζαν τα έντερα του, και η ομάδα του ήταν στην επίθεση, άρα η μπάλα μακριά από την περιοχή, πήγαινε στο κόρνερ και ανακουφιζόταν από τα αέρια που τον δίπλωναν στα δυο.

Σε μια επίθεση στο πρώτο ημίχρονο από δεξιά, ο Adam, έκανε ένα σκληρό τάκλιν στο αντίπαλο εξτρέμ και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Ο αγώνας μέχρι το ημίχρονο συνεχίστηκε δίχως παρατράγουδα. Ο Adam μόλις σφύριξε ο διαιτητής έτρεξε στα αποδυτήρια να ανακουφιστεί.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τα εντερικά προβλήματα επανήλθαν. Ο Adam, άρχισε να διπλώνεται πάλι. Μετρούσε τα λεπτά να τελειώσει ο αγώνας για να πάει πάλι στην τουαλέτα και να ηρεμήσει. Κάποια στιγμή κοντά στο 70ο λεπτό ο Adam για να ανακόψει μια επίθεση των αντιπάλων έπεσε σκληρά επάνω στον επιθετικό.

Σκληρά αλλά όχι αντιαθλητικά. Δεν ήταν για κάρτα. Ο διαιτητής Dany Kako, τον φώναξε κοντά του και σε αυστηρό τόνο του είπε πως δεύτερη φορά δεν θα υπάρξει, θα πάρει κάρτα. Ο Adam κοίταζε τον διαιτητή με τα δόντια σφιγμένα. Το πρόσωπο του είχε πάρει ένα μελιτζανί χρώμα. Σφιγγόταν σαν να ήθελα να βαστήξει κάτι μέσα του να μην βγει. Κοίταζε με απόγνωση το σημαιάκι του κόρνερ. Ήθελε να φτάσει εκεί το συντομότερο.

Αφού ο διαιτητής του τα έψαλλε ο Adam γύρισε την πλάτη του και… τότε συνέβη το μοιραίο!!! Δεν άντεχε άλλο και αερίστηκε. Δυνατά. Μα πάρα πολύ δυνατά. Ο διαιτητής εξέλαβε αυτή την πράξη σαν έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπο του. Έβαλε το χέρι στην τσέπη, έβγαλε τη δεύτερη κίτρινη και αμέσως μετά την κόκκινη κάρτα. Ο Adam λυτρώθηκε. Αποβλήθηκε και έτρεξε στα αποδυτήρια…

Ο Adam πάντως αιφνιδιάστηκε για την αποβολή και μετά τον αγώνα δήλωσε: «ρώτησα τον ίδιο τον διαιτητή αν είναι πρόβλημα που αερίστηκα και μου απάντησε πως δεν μου επιτρέπεται.»

Ο διαιτητής πάντως ήταν κάθετος: «Το εξέλαβα ως εσκεμμένη πρόκληση από την πλευρά του παίκτη. Το έκανε επίτηδες και είναι ανεπίτρεπτο».