ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ρονάλντο: “Συγγνώμη που ήμουν μ@λ@κ@ς, αλλά αυτός είμαι”!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


“Έπιασε” τον Ραούλ στην πρώτη θέση των σκόρερ της Ρεάλ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βραβεύτηκε γι' αυτό του το επίτευγμα από τους Μαδριλένους και έδειξε διάθεση για... αυτοκριτική

Ο Πορτογάλος σούπερ -το βράδυ της Τετάρτης (30/9) κόντρα στη Μάλμε- έφτασε τα 501 γκολ στην καριέρα του και παράλληλα κατάφερε να... πιάσει τον Ραούλ στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών της Ρεάλ Μαδρίτης (323 γκολ).

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στα θεωρία του “Σαντιάγο Μπερναμπέου” και στην οποία ήταν παρατεταγμένα όλα τα τρόπαια και τα βραβεία που έχει κατακτήσει ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: “Είναι τιμή μου να παίρνω αυτό το βραβείο, από την πρώτη μέρα που φόρεσα τη φανέλα της Ρεάλ ήταν το όνειρό μου.

Να γίνω ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, να ξεπεράσω τον φίλο μου τον Ραούλ και τον θρύλο της ομάδας, τον Ντι Στέφανο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να το καταφέρω.

Φυσικά και κάθε προπονητή μου ξεχωριστά που με βοήθησαν στην καριέρα μου. Θέλω, φυσικά, να ζητήσω συγγνώμη από τα ΜΜΕ με τα οποία ήμουν λίγο μ@λ@κ@ς, αλλά αυτός είμαι”