Οι celebrities που φεύγουν από τις ΗΠΑ λόγω Τραμπ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι αστέρες του παγκόσμιου καλλιτεχνικού στερεώματος που, βάσει δηλώσεών τους, πρέπει αυτή τη στιγμή να μαζεύουν τα πράγματά τους και να αλλάζουν χώρα.

Στη διαδικασία... πακεταρίσματος των πραγμάτων τους πρέπει να βρίσκονται αρκετοί αστέρες του καλλιτεχνικού στερεώματος, καθώς κατά τη διάρκεια της "μακρόσυρτης" προεκλογικής περιόδου με φόντο τον Λευκό Οίκο, δεν είχαν διστάσει να δηλώσουν ορθά-κοφτά ότι σε περίπτωση νίκης του Ντόναλντ Τραμπ, θα αλλάξουν χώρα.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος λοιπόν, νίκησε και τώρα αναμένουμε τις ακόλουθες "μετακομίσεις"...

Amy Schumer

Η γνωστή ηθοποιός πριν λίγες εβδομάδες, κατά την παρουσία της στο BBC Newsnight, δήλωσε ότι προτίθεται να μετακομίσει στην Ισπανία σε περίπτωση νίκης του Τραμπ. "Θα είναι πέρα από μένα, αν ο Τραμπ νικήσει. Θα είναι πάρα πολύ τρελό", είπε χαρακτηριστικά.

Neve Campbell

Η πρωταγωνίστρια, μεταξύ άλλων, της σειράς των ταινιών Scream, έχει δηλώσει ότι θα επιστρέψει στην πατρίδα της, τον Καναδά αν εκλεγεί ο Αμερικανός μεγιστάνας. "Ειλικρινά, είναι απαίσιος", επεσήμανε στην βρετανική έκδοση της Huffington Post.

Chloë Sevigny

Η ηθοποιός "ετοιμάζει" τις βαλίτσες της για τη Νέα Σκωτία, κατά δήλωσή της.

Spike Lee

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός είναι διατεθειμένος να "επιστρέψει στη Δημοκρατία του Μπρούκλιν, στη Νέα Υόρκη", όπως έχει αναφέρει στο Vanity Fair.

Samuel L. Jackson

Στη Νότια Αφρική θα βρει "στέγη" ο πασίγνωστος ηθοποιός, καθώς αδυνατεί να "αντέξει" την προεδρία του Τραμπ.

Cher

Η αειθαλής τραγουδίστρια και ηθοποιός όχι απλά αλλάζει χώρα, αλλά και...πλανήτη. "Αν εκλεγεί ο Τραμπ, φεύγω για τον Δία", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Barbra Streisand

Η θρυλική τραγουδίστρια και ηθοποιός προτίθεται να μαζέψει τα "μπογαλάκια" της για Αυστραλία ή Καναδά. "Δεν έχει στοιχεία. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να το πιστέψω. Είτε θα έρθω σε εσάς, αν με αφήσετε, είτε στον Καναδά", είπε μιλώντας σε Αυστραλό δημοσιογράφο.

Whoopi Goldberg

Η διάσημη κωμικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα πού θα "μετακομίσει", ωστόσο είναι βέβαιη ότι θα το κάνει. "Δεν θέλω να είμαι στην Αμερική. Ίσως ήρθε η ώρα για μένα να φύγω", ήταν το σχόλιό της.

Miley Cyrus

Στον "αέρα" είναι και η ποπ σταρ, όσον αφορά στον προορισμό. Ένα όμως είναι σίγουρο: "Η καρδιά μου είναι σπασμένη σε 100.000 κομμάτια. Φεύγω αν γίνει αυτός πρόεδρός μου", τόνισε.

Πηγή: TownHall