ΥΔΡΑ: Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Πρόεδρο και το Γραμματέα της ΝΔ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με αφορμή την 7η Φιλανθρωπική εκδήλωση στα πλαίσια των «Θεομητορικών 2016», πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Ύδρα του Αντιπρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας  κ. Κώστα Κατσαφάδο (Α' Πειραιώς και Νήσων), κ. Άννας Ασημακοπούλου (Β' Αθηνών) και κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη (Ρεθύμνου).
 
Κατά την τριήμερη επίσκεψη του Αντιπρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη και των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας  ο Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Εμμανουήλ Πούλος,  είχαν συναντήσεις, συνομιλίες και  συζήτησαν θέματα του νησιού. Επίσης ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και οι βουλευτές συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκαν το Λιμεναρχείο Ύδρας που είχαν συνάντηση και συνομιλία με τον Λιμενάρχη Ύδρας όπως και το Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας που συναντήθηκαν με την Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου κ. Ν. Αδαμοπούλου. Επίσης ο Πολιτικός Μηχανικός κ. Γιάννης Βούλγαρης συνομίλησε για το θέμα των ορίων του οικισμού της Ύδρας για το οποίο είχε ενδιαφερθεί  ιδιαίτερα ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

 
Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ύδρας
 
«Στα πλαίσια της τριήμερης επίσκεψης στο Νησί μας του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, είχε ιδιαίτερη συνάντηση μαζί του ο Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Εμμανουήλ Πούλος συνοδευόμενος από το Γραμματέα Γιάννη Βούλγαρη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα του Νησιού αλλά και της Δημ. Τ. Ο. Ύδρας. Ο κ. Αντιπρόεδρος, φίλος της Ύδρας, έδειξε ενδιαφέρον για όσα προβλήματα τέθηκαν υπ' όψιν του και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά μας βρίσκοντας λύσεις».