Κοντά σε οριστική λύση το πρόβλημα με τα δρομολόγια της Hellenic Seaways σε Ύδρα,Πόρο και Σπέτσες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά την ανάδειξη του θέματος από το Piraeuspress.gr και τον ξεσηκωμό των κατοίκων των νησιών, Δήμαρχοι και Υπουργός αναγκάζονται να βρουν λύση!

Έτσι, ύστερα από την παρέμβαση των Δημάρχων Ύδρας, Πόρου και Σπετσών, το πρόβλημα που προέκυψε με την ακτοπλοϊκή σύνδεση των Νησιών του Αργοσαρωνικού, βρίσκεται κοντά σε οριστική επίλυση ενώ θα ισχύει κανονικά και η Έκπτωση του 50 % για μόνιμους κάτοικους Ύδρας.

Χθες, 02/11/2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υπουργού Ναυτίλίας, κ Θοδωρή Δρίτσα, με τους Δημάρχους Ύδρας, Πόρου και Σπετσών και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου κ. Θεοτοκά.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Ύδρας ζήτησε να παρευρεθεί και εκπρόσωπος της Hellenic Seaways. Την εταιρεία εκπροσώπησε ο Διευθυντής γραμμών Αργοσαρωνικού της Hellenic Seaways, κ. Τσάγκαρης.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να επιτραπεί νομικά, κατ’ εφαρμογή της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, η επαναδρομολόγηση των ιπταμένων δελφινιών. Από την μεριά του ο κ. Τσάγκαρης δεσμεύτηκε ότι μέχρι να διευθετηθεί πλήρως η παράταση, θα εισηγηθεί στη διοίκηση της εταιρείας, τη μη διακοπή των καθημερινών δρομολογίων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα δρομολόγια της Hellenic Seaways προς τα Νησιά του Αργοσαρωνικού  από την Τετάρτη 04/11/2015 θα εκτελούνται κανονικά. 

Διαβάστε επίσης:

Η HELLENIC SEAWAYS άφησε Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες χωρίς πλοίο!

Κοινό μέτωπο Ύδρας, Πόρου, Σπετσών απέναντι στην HELLENIC SEAWAYS (Επιστολή)