ΥΔΡΑ: Αυτά είναι τα έργα που θα γίνουν στο νησί

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Δημοτική Αρχή μέσω του Δημάρχου Ύδρας κ. Γεωργίου Κουκουδάκη σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο έχει εξαγγείλει τα έργα που έχει άμεση ανάγκη το νησί.

Τα έργα που πρόκειται να υλοποιηθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα στην Ύδρα οι απαιτούμενες διαδικασίες είναι σε εξέλιξη και οι σχετικές πιστώσεις έχουν εξασφαλιστεί.

Τα συγκεκριμένα έργα είναι τα εξής:

κεντρικού λιμένα, πλωτής μαρίνας, διαχείρισης στερεών και υγρών αποβλήτων, καταπτώσεις βράχων, επισκευή πρώτου Δημοτικού σχολείου, μονοπάτι Καμίνι – Βλυχός (μετά την θετική απάντηση της αρχαιολογικής υπηρεσίας), λιμένα Μετοχίου και Καμινίου.

Όσο αναφορά για το γήπεδο της Ύδρας στην τελευταία αναμόρφωση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής έχει εξασφαλιστεί κονδύλι της τάξεως των 145.000 Ευρώ, που θα διατεθεί στον Δήμο Ύδρας. Ο σχετικός διαγωνισμός θα προκηρυχθεί εντός του 2015 με μέριμνα του Δήμου Ύδρας.

Η Περιφέρεια Αττικής πρόκειται να «αναλάβει» τον κλιματισμό της αίθουσας Τέχνης και Συναυλιών «Μελίνα Μερκούρη» όταν της παραδοθεί η μελέτη για την αναμόρφωση και ανάπλαση της Δημοτικής αίθουσας.