Στις Σπέτσες για τον μαραθώνιο το sex symbol των ‘80s: «Έρχομαι για τσίπουρο και ούζο!»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Λάμψη» από Hollywood θα έχει ο φετινός μαραθώνιος στις Σπέτσες, καθώς η μεγάλη σταρ των ‘80s, το sex symbol με τα κοτσιδάκια, η Μπο Ντέρεκ, προπονείται για να λάβει μέρος.

Μάλιστα, η ηθοποιός δεν έκρυψε την προετοιμασία της, αλλά και την επιθυμία της να απολαύσει τσίπουρα και ούζα!

b-2_16 (1).jpg

Φορώντας καταδυτική φόρμα και πάνω σε ιστιοπλοϊκό, η 59χρονη σήμερα σταρ δηλώνει μέσω των social media πως ανυπομονεί να πάρει μέρος στο Spetses Μini Marathon, που θα πραγματοποιηθεί στον Αργοσαρωνικό από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου.

boderek1_0 (1).jpg

Σε μία από τις φωτογραφίες η σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Ουίλσον, ρωτά την Ντέρεκ σε ποιο μέρος θα πάει και εκείνη απαντά στις Σπέτσες, προσθέτοντας πως η καλύτερη στιγμή θα είναι μετά τον αγώνα, στην κεντρική πλατεία, με τσίπουρα, ούζο και φαγητό μαγειρεμένο από τις γυναίκες του νησιού!

boderek2.jpg

Η Μπο Ντέρεκ έμεινε για πάντα στην μνήμη των ανδρών από την ταινία «Bolero», του 1984, όπου καλπάζει ολόγυμνη πάνω σε άλογο, ενώ τα κοτσιδάκια με χάντρες με τα οποία εμφανίζεται στην ταινία έγιναν μόδα τη δεκαετία του ‘80.

b-3_13.jpg

Ξανθιά, γαλανομάτα και με υπέροχο σώμα, η ηθοποιός άφησε τη σφραγίδα της στο Hollywood, ενώ με την Ελλάδα τη συνδέει και ο… έρωτας, καθώς στην Μύκονο, το 1973, γνώρισε τον άνδρα που της άλλαξε τη ζωή, τον πρώτο της σύζυγο, τον σκηνοθέτη Τζον Ντέρεκ, ο οποίος, μάλιστα, χώρισε από την Λίντα Έβανς για χάρη της!