Στιχομυθία Αβραμόπουλου – ναυάρχων για τα υποβρύχια με υψηλά νοήματα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αφορμή για μια ενδιαφέρουσα στιχομυθία έδωσε ο διοικητής Διοικητικής Μέριμνας του Ναυτικού, ο αντιναύαρχος Ηλίας Δημόπουλος που δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την αιφνιδιαστική επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου στον ναυπηγοεπισκευαστικό τομέα του Ναυστάθμου, την οποία έκανε για πρώτη φορά πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Μετά τις ευχαριστίες του υπουργού, άλλοι ανώτατοι αξιωματικοί μίλησαν για την προσφορά της Διεύθυνσης Διοικητικής Μέριμνας Ναυτικού και τη συμμετοχή της στην παραλαβή των υποβρυχίων.

«Περάσαμε αυτά τα τελευταία χρόνια μεγάλες αγωνίες με τα υποβρύχια», παρατήρησε ο κ. Αβραμόπουλος.

Τότε ο Αρχηγός Στόλου, αντιναύαρχος Παναγιώτης Λίτσας συμπλήρωσε: «Αν μου επιτρέπετε όμως, αν δεν ήσαστε εσείς και ο κύριος Αρχηγός να πάρετε την απόφαση και να ξεκινήσουμε, να μας δείξετε εμπιστοσύνη και να μας δώσετε θετικό πνεύμα δεν θα πετυχαίναμε τίποτα. Από κει ξεκινούν όλα».

«Προχωρήστε ακάθεκτοι. Εξάλλου εγώ είμαι βέβαιος ότι την ώρα εκείνη, προχθές, εσείς πρέπει να νοιώθατε μεγάλη χαρά και συγκίνηση», απάντησε ο κ. Αβραμόπουλος ενώ ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης σχολίασε χαμογελώντας: «Όλο το Ναυτικό, όλοι μας!».

Κι έπεται συνέχεια τη Δευτέρα, στην τελετή καθέλκυσης του υποβρυχίου «Ωκεανός» στον Σκαραμαγκά…

Διαβάστε επίσης: