ΑΙΓΙΝΑ: Συνάντηση Παναγιώτη Χατζηπέρου με τον Δήμαρχο του νησιού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας είχε την Παρασκευή 7/11/2014 ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης με τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο, στο Γραφείο Δημάρχου ( Παλαιό Δημαρχείο , Χρήστου Λαδά 1 )

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο τριήμερης επίσκεψης του κ. Αντιπεριφερειάρχη στην Αίγινα με σκοπό την εξέταση θεμάτων που έχουν σχέση με την σχεδιαζόμενη νέα τουριστική προβολή των περιοχών της Αντιπεριφέρειας , την πορεία αποκατάστασης των Καποδιστριακών κτηρίων , την ανάδειξη σημείων τουριστικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος όπως η Παλαιοχώρα Αίγινας , την επίσκεψη στα οχυρά Πέρδικας εν όψει των τελευταίων εξελίξεων εκεί κ.α.

Κατά την συζήτηση που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Δήμο της Αίγινας, δόθηκε ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα στα θέματα καθημερινότητας αλλά και σε θέματα που αφορούν την ανάδειξη του νησιού ώς τουριστικού προορισμού ,

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης από την Διοίκηση του Δήμου ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Γενίτσαρης και η Δημοτική Σύμβουλος κα. Αικατερίνη Σαλπέα .

Μετά την επίσκεψη ο Αντιδήμαρχος κ. Γενίτσαρης και οι υπάλληλοι του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου συνόδευσαν και ξενάγησαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη και την ομάδα αρχιτεκτόνων και στελεχών της Αντιπεριφέρειας στην Παλαιοχώρα Αίγινας .