ΙΘΑΡΟΣ: Οι λύσεις για υπερχρεωμένες επιχειρήσεις και νοικοκυριά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έχεις επιχείρηση με χρέη; Σε έχουν πνίξει οι δόσεις των δανείων; ΥΠΆΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!


Η εταιρία "ΙΘΑΡΟΣ" ιδρύθηκε από μια ομάδα έμπειρων χρηματοοικονομικών αναλυτών και νομικών συμβούλων. Η επιστημονική κατάρτιση, η εξειδίκευση, η συνεχής ενημέρωση και ο προγραμματισμός προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. Τα σύγχρονα οικονομικά δεδομένα, απαιτούν ενδελεχή έλεγχο τόσο της ελληνικής όσο και της διεθνούς αγοράς με αποτέλεσμα να δημιουργούν ένα σύνολο επιλεγμένων υπηρεσιών και προϊόντων.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Συνεπώς, αναγκαίο είναι να προσαρμοστούμε σε αυτές. Η εταιρία μας προσφέρει σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας.   

Είναι πλέον μία από τις μεγαλύτερες και από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο της.

Απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις που έχουν υποστεί ζημία .

Σε συνεργασία με εξειδικευμένους δικαστικούς πραγματογνώμονες σε τραπεζικές συμβάσεις και πιστοποιημένους διαμεσολαβητές, μπορούμε να αποδείξουμε την οικονομική ζημία που έχετε υποστεί όλα αυτά τα χρόνια συναλλαγής σας με τις τράπεζες, για κάθε είδους σύμβαση (μορφή δανείου) ανεξαρτήτως σε ποιο στάδιο βρίσκονται  (ενήμερες ή όχι ) .

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι υπάρχει λύση για κάθε πρόβλημα, αρκεί να έχουμε τη σωστή ενημέρωση και την καθοδήγηση για να το αντιμετωπίσουμε σωστά !

Εθνικής Αντιστάσεως 31 – 3ος όροφος, Πειραιάς

Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 210 4130071 – 210 4130072

Email :   [email protected] και   [email protected]